Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Vreme mohorâtă, cu cer mai mult noros în majoritatea regiunilor țării. La cât vor ajunge maximele, potrivit ANM
Vreme mohorâtă, cu cer mai mult noros în majoritatea regiunilor țării. La cât vor ajunge maximele, potrivit ANM
Astazi, valorile termice vor continua să scadă și se vor situa în general sub mediile multianuale specifice acestei date în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și averse, posibil însoțite izolat de descărcări electrice, local în Banat, Crișana, Transilvania, precum și la munte, în special în Carpații Occidentali și Meridionali, și pe arii restrânse în rest. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitații mixte. Izolat se vor acumula cantități de apă de peste 15...25 l/mp.
Chiloți murdari și rupți, prezentați de o casă de modă de fițe.
Chiloți murdari și rupți, prezentați de o casă de modă de fițe. Designerul spune că lenjeria zdrențuită simbolizează luptele tinerilor de azi
In lumea modei, există tendințe și creații care pot genera controverse și discuții aprinse. Un exemplu inedit al acestui fenomen este prezentat de o casă de modă de fițe, care a ales să aducă în prim-plan chiloții murdari și rupți în ultima sa colecție, prezentată la New York Fashion Week. Designerul din spatele acestei alegeri neconvenționale afirmă că lenjeria zdrențuită simbolizează luptele tinerilor din zilele noastre, aducând în lumină aspectele mai puțin elegante și perfecte ale vieții moderne.
O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Foto: Profimedia
O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Ce avantaje vor avea asociațiile de proprietari, conform noului act
Locuitorii blocurilor din România au șansa să beneficieze de o nouă lege care va fi în favoarea lor, după ce a fost adoptată de Camera Deputaților. Această propunere inovatoare prevede o alocare mai mare a fondurilor europene nerambursabile, respectiv 90%, pentru finanțarea reabilitării termice a clădirilor de locuințe colective, reducând astfel presiunea asupra bugetelor locale sau ale asociațiilor de proprietari.
Cercetătorii americani cred ca au descoperit "Lumea de Apoi" menționată în Biblie
Cercetătorii americani cred ca au descoperit "Lumea de Apoi" menționată în Biblie
Un grup de cercetători de la Universitățile New Mexico și California din Statele Unite au adus în atenție o descoperire deosebit de intrigantă, sugerând posibilitatea existenței unei lumi paralele. Această revelație ridică întrebări captivante: ar putea această lume paralelă fi Lumea de Apoi menționată în textele biblice? Există o dimensiune în care spiritul nostru călătorește după moarte în această lume fizică?
Care este, de fapt alimentul mai sănătos: Untura sau uleiul vegetal?
Care este, de fapt, alimentul mai sănătos: Untura sau uleiul vegetal? Mihaela Bilic a tranșat clar dilema
 În România, mulți locuitori din mediul rural folosesc untura în gătit, însă există și persoane care preferă uleiul vegetal, considerându-l mai sănătos. Unele persoane asociază untura cu colesterolul rău și cu problemele cardiace, generând astfel controverse asupra consumului acestui aliment. Acesta este motivul pentru care nutriționistul MIhaela Bilic a decis să ofere verdictul cu privire la cea mai sănătoasă alegere, din perspectiva sa de specialist.
Tribunalul ICSID a publicat decizia în dosarul Roșia Montană
Tribunalul ICSID a publicat decizia în dosarul Roșia Montană. DOCUMENTUL care explică de ce a dat dreptate României în procesul secolului
Tribunalul arbitral al Băncii Mondiale (ICSID) a publicat motivarea integrală în dosarul Roșia Montană prin care s-a pronunțat în favoarea României și a sancționat compania Gabriel Resources. Conform deciziei, nu s-a identificat nicio conspirație sau politică de stat prin care autoritățile române ar fi încercat să preia controlul investiției, iar statul român nu a abuzat de puterile sale în defavoarea investitorilor.
George Simion, revoltat de rezultatul discuțiilor dintre Iohannis și Biden
George Simion, revoltat de rezultatul discuțiilor dintre Iohannis și Biden: „România nu trebuie să dea arme altor state!”
George Simion a exprimat public revolta sa față de rezultatul discuțiilor dintre președintele Klaus Iohannis și omologul său american Joe Biden. Reacția sa a venit în contextul în care, după întâlnirea de la Casa Alba, Iohannis a confirmat că unul dintre sistemele Patriot deținute de România ar putea fi direcționat către Ucraina, în cazul unei posibile escaladări a conflictului din regiune.
Moarte terifiantă pentru un copil cu handicap în vârstă de șase ani. Mama sa, de 26 de ani, l-a aruncat crocodililor pentru a scăpa de el
Moarte terifiantă pentru un copil cu handicap în vârstă de șase ani. Mama sa, de 26 de ani, l-a aruncat crocodililor pentru a scăpa de el
Un incident tragic a zguduit comunitatea din Uttara Kannada, un district din vestul statului Karnataka, India, după ce o femeie în vârstă de 26 de ani și-a aruncat fiul de șase ani, cu handicap, într-un râu plin de crocodili, care l-au mutilat până la moarte. Gestul șocant al femeii a fost motivat de insistențele repetate ale tatălui copilului de a scăpa de responsabilitatea îngrijirii acestuia.