Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera

Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei de fotbal FCSB, a ales să își sărbătorească ziua de nume într-un mod profund personal și spiritual, petrecând peste patru ore la Mănăstirea Cernica. Ziua de Sfântul Gheorghe a fost marcată de Becali prin rugăciune și cântece bisericești, alături de preoți și alți enoriași, demonstrând încă o dată angajamentul său față de credință.

MONDEN










Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți cu burtica de gravidă. Anca Dumitra devine mamă pentru prima dată
Primele imagini cu burtica de gravidă a Geaninei din Las Fierbinți. Actrița Anca Dumitra devine mamă pentru prima dată
După o poveste de dragoste demnă de povești, Anca Dumitra, cunoscută mai ales pentru rolul său adorat în serialul românesc "Las Fierbinţi", se pregătește să aducă pe lume primul său copil. La un an de la căsătorie cu Manfred Spendier, un om de afaceri austriac, actrița a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, împărtășind bucuria sa cu lumea întreagă.

MONDEN


Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme
Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut-o pe „Zână” să lase acest obicei
Andreea Marin, cunoscuta vedetă a televiziunii românești, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa fizică, reușind să slăbească 20 de kilograme în aproximativ un an și jumătate. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize”, acum în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit recent de ce a decis să renunțe la dieta strictă și cum reușește să își mențină noua siluetă.

MONDEN


Rocsana Marcu a fost blocată din cauza vremii apocaliptice din Dubai.
Români captivi în Dubai. Rocsana Marcu a fost blocată din cauza vremii apocaliptice
Furtuna violentă care a măturat Dubaiul a prins în mijlocul haosului inclusiv pe românii care au ales să petreacă câteva zile în orașul luxuriant. Artistul Dinu Maxer a postat și el imagini din mijlocul inundațiilor. Iar fosta prezentatoare TV Rocsana Marcu a dezvăluit în exclusivitate la Realitatea PLUS prin ce au trecut oamenii prinși în furtuna puternică. Experții spun că Emiratele au trecut prin cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani. 

ACTUAL





Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Ioana Casetti, odată considerată cea mai frumoasă femeie din București, a ales să își lase amprenta într-un mod cu totul diferit față de glamourul scenei artistice. Fosta actriță, recunoscută pentru rolurile sale captivante și frumusețea sa în anii \"60, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a se dedica unei cauze nobile: protecția animalelor fără stăpân.

MONDEN


Ea este femeia care i-a fost amantă lui Florin Piersic.
Ea este femeia care i-a fost amantă lui Florin Piersic. Poveste de dragoste cu năbădăi timp de 9 ani: „Era un diavol frumos”
Florin Piersic, una dintre cele mai carismatice și iubite figuri ale cinematografiei românești, nu numai că a fascinat publicul cu rolurile sale memorabile, dar și viața sa amoroasă a fost la fel de captivantă. Între anii 1974 și 1983, actorul a trăit o poveste de dragoste intensă cu Gabriela Werner, o actriță cu 17 ani mai tânără decât el, într-o perioadă în care era căsătorit cu Anna Szeles.

MONDEN