LIFESTYLE










Sue Ellen și JR Ewing. Foto: Profimedia
O mai ții minte pe Sue Ellen, din serialul Dallas? Cum mai arată acum, la 83 de ani. Actrița a îmbătrânit cu grație
Linda Gray a rămas în inimile și memoriei fanilor datorită interpretării sale remarcabile a personajului Sue Ellen din „Dallas”. Cu o eleganță și un farmec aparte, personajul său a captivat telespectatorii și a adus o adâncime și complexitate fascinantă poveștii familiei Ewing. La cei 83 de ani ai săi, Linda Gray a îmbătrânit cu grație și rămâne o prezență apreciată în lumea mondenă, participând la petreceri și evenimente unde continuă să strălucească și să impresioneze cu eleganța și stilul său distinct.

ACTUAL


Beneficiile consumului de ulei de cocos pe stomacul gol. Sigur nu știai asta până acum
Beneficiile consumului de ulei de cocos pe stomacul gol. Sigur nu știai asta până acum
Uleiul de cocos este recunoscut pentru multiplele sale beneficii asupra sănătății și frumuseții, iar consumul acestuia pe stomacul gol poate amplifica aceste efecte. Cu o compoziție bogată în acizi grași cu lanț mediu (MCT-uri), uleiul de cocos oferă un boost instant de energie și ajută la îmbunătățirea sănătății digestive și a imunității. Iată cum poate fi integrat în dieta zilnică și ce beneficii aduce organismului.

LIFESTYLE






Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024.
Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024. Se deschid porțile abundenței și comunicării, odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd. Patru zodii vor sărbători cu fast
Dupa o saptamana plina de schimbari datorate Lunii pline in Scorpion, energiile se vor schimba in acest weekend odata cu iesirea lui Mercur din retrograd. Acest aspect astral va aduce cu sine o mai mare claritate si fluiditate in comunicare si gandire, permitandu-ne sa ne concentrăm pe proiectele si relatiile noastre cu mai multa eficacitate si intelegere. 

ACTUAL







BIZAR


O femeie a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare unde obișnuia să meargă. S-a enervat pentru că nu a mai găsit programare la gene
O femeie a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare unde obișnuia să meargă. S-a enervat pentru că nu a mai găsit programare la gene
Un incident șocant a avut loc la un salon de înfrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente pentru că nu a primit o programare dorită s-a transformat într-un act de violență extremă. Marcella Orr Cobbins, proprietara salonului „Lashed by Cella”, a fost victima acestui act după ce o clientă, supărată că nu a obținut un loc la programare pentru extensii de gene, i-a incendiat mașina.



FRESH REFRESH





HOROSCOP


Horoscopul dragostei, săptămâna 29 aprilie - 5 mai.
Horoscopul dragostei, săptămâna 29 aprilie - 5 mai. Teste pe harta astrală. Îndrăgostiții vor ajunge să se întrebe dacă au fost făcuți pentru a fi împreună
Săptămâna viitoare debutează cu intrarea lui Venus în Taur, ceea ce înseamnă că planeta iubirii va avea un cuvânt greu de spus încă din prima zi a horoscopului intervalului 29 aprilie - 5 mai. Venus îi va ajuta pe îndrăgostiți să își dea seama dacă sunt făcuți unul pentru celălalt și dacă iubirea lor se poate impregna de stabilitatea de care au nevoie pentru a se gândi cu încredere la viitor.



LUMEA ANIMALELOR





MODĂ & FRUMUSEŢE





MONDEN

Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera
Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera
Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei de fotbal FCSB, a ales să își sărbătorească ziua de nume într-un mod profund personal și spiritual, petrecând peste patru ore la Mănăstirea Cernica. Ziua de Sfântul Gheorghe a fost marcată de Becali prin rugăciune și cântece bisericești, alături de preoți și alți enoriași, demonstrând încă o dată angajamentul său față de credință.



Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului/ unsplash.com
Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului
Orhideele sunt plante deosebit de elegante și atrăgătoare, aducând o notă de rafinament în orice încăpere. Cu îngrijirea potrivită, aceste flori exotice pot înflori tot timpul anului, oferind o priveliște magnifică și o atmosferă plăcută în locuință. Unul dintre secretele pentru ca orhideele să înflorească în mod constant constă în modul în care sunt udate și hrănite. Descoperă cum să le uzi la fiecare 15 zile pentru a te bucura de flori frumoase tot anul, folosind un amestec fertilizant natural.

TIMP LIBER





TRAVEL

Imagini apocaliptice în Slănic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpă
Imagini apocaliptice în Slănic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpă. Primar: "Nimeni nu știe ce e pe dedesubt!" - VIDEO
Este alertă maximă în Slănic Prahova, acolo unde o porțiune de asfalt de aproximativ 60 de metri s-a surpat în mijlocul străzii. Zeci de persoane au fost evacuate din 3 blocuri din apropiere și duse în adăposturi provizorii. Mai mult, până și sediul Poliției a fost evacuat, acolo unde a apărut craterul. Marea spaimă a celor 5.000 de oameni ai orașului este ca pământul să nu se surpe mai mult, mai ales că dedesubt se află mina de sare. Prefectul judeţului vorbește de o situație de urgență. Una care putea fi evitată, spun localnicii. Prima surpare a apărut în urmă cu câteva luni, când mai multe case au fost afectate, însă plângerile oamenilor au fost ignorate de autorități. 


Nordis Mamaia
Premieră în România: Nordis Mamaia, singurul ansamblu unde cumpărătorii pot testa apartamentele și facilitățile înainte de achiziție, odată cu deschiderea sezonului estival (P)
Dezvoltatorul celui mai mare ansamblu hotel & residence de 5 stele din România anunță conceptul test & buy, prin care se pot testa produsul și facilitățile disponibile în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, înainte de cumpărarea unei proprietăți. Valabilitatea opțiunii coincide cu startul sezonului estival, serviciul fiind disponibil începând cu 1 mai 2024.