JUSTIŢIE

Daniel Niculae











Bolnavi de corupție: mită de până la 15.000 de euro pentru un post la spitalul din Botoșani
2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru medicul sucevean care a luat mită de 280 de ori într-o lună. De ce n-a refuzat atențiile de la pacienți: explicații halucinante
Șefa Secției Oncologie a Spitalului Județean (SJ) Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost condamnată, joi, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Medicul a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună, însă a avut o explicație halucinantă pentru această situație. Mai exact, avocații săi au susținut că aceasta nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi pentru ca aceștia să nu creadă că nu mai au nicio șansă de viață. Totodată, apărarea medicului a numit mita drept "suvenir".

ACTUAL


















Dezvăluiri șocante despre hidra din jurul lui Coldea. Cătălin Hideg: Ce să fac, să stau 10 ani fugit? 
Dezvăluiri șocante despre hidra din jurul lui Coldea. Cătălin Hideg: Ce să fac, să stau 10 ani fugit?
Realitatea Plus vă prezintă noi înregistrări exclusive din interiorul încrengăturii puse la cale de fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, și generalul Dumitru Dumbravă! Este vorba despre o interceptare în care generalul Dumbravă vorbește cu afaceristul Cătălin Hideg, căruia i-a cerut cei 600.000 de euro pentru intervenția la judecător, despre fuga din țară. Omul de afaceri a fost audiat, marți, ore bune la DNA după ce a depus plângere împotriva lui Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Dan Tocaci și împotriva avocatului Doru Trăilă. 

ULTIMELE STIRI