Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Piedone, ATAC la Rareș Bogdan: „Am auzit că behăie o oaie. Te ciufulești la Lupul singuratic?”
Piedone, ATAC la Rareș Bogdan: „Am auzit că behăie o oaie. Te ciufulești la Lupul singuratic?”
Cristian Popescu Piedone a ținut să-i dea o replică prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, după ce aceste din urmă a afirmat că Popescu Piedone pierde alegerile pentru fotoliul de primar general cu un scor rușinos. Candidatul PUSL a postat un mesaj lung pe rețelele sociale, în care l-a numit pe Rareș Bogdan „o oaie de la Bruxelles cu batistuță, bleagă, dar fițoasă și obișnuită”. 
Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la vârsta de 96 de ani/ Foto: X Korea_Friend_UK
Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la vârsta de 96 de ani. Cu cine l-a comparat presa de la Seul
Kim Ki Nam, artizanul propagandei din Coreea de Nord, a murit la vârsta de 94 de ani, a anunțat presa de stat. Acesta a petrecut zeci de ani conducând eforturile de propagandă în statul totalitar, inclusiv prin construirea unui cult al personalității în jurul dinastiei Kim aflate la putere. Drept dovadă, la înmormântarea sa a participat liderul nord-coreean Kim Jong Un.
Lucian Bode/ Facebook
Liderii PNL îi îmbărbătează pe tinerii liberali. Lucian Bode: E posibil ca PNL, în 9 iunie, să câştige alegerile locale
Liberalii sunt încrezători în ceea ce privește șansele partidului la alegerile locale din a ceastă vară. O demonstrează și Lucian Bode. Secretarul general al PNL a declarat, miercuri, că este posibil ca formațiunea din care face parte să câştige alegerile din 9 iunie. "Atunci când ai peste 1150 de primari care candidează pentru a-şi reînnnoi mandatul, când ai zeci de mii de consilieri care candidează pentru a-şi reînnoi mandatul, când ai realizările de partea ta (...), nu ai cum să nu-ţi propui să câştigi alegerile locale”, a transmis Bode.
Rareș Bogdan/ Facebook
Rareş Bogdan sună mobilizarea în rândul Tineretului Național Liberal: La următoarea vizită la Casa Albă, în acel Birou Oval trebuie să stea Nicolae Ciucă
Mesaj ferm transmis, miercuri, de prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan tinerilor liberali. El le-a spus acestora că nu vor avea vacanţă în această vară pentru că ”bătălia cea mai importantă pentru PNL este pe 15 septembrie”, la primul tur al alegerilor prezidenţiale. ”La următoarea vizită de la Casa Albă, acolo, în acel Birou Oval, trebuie să stea cu ajutorul dvs preşedintele PNL, Nicolae Ciucă”, a spus Rareş Bogdan.
Rares Bogdan
Rareș Bogdan, despre alegerile locale din București: Sebastian Burduja va fi între 24% și 28%, exact cum vor fi Gabriela Firea și Nicușor Dan
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri că, dacă fac ce trebuie, Sebastian Burduja va fi între 24% şi 28%, exact cum vor fi şi Gabriela Firea şi Nicuşor Dan şi astfel PNL are o şansă istorică la Capitală. El a mai afirmat că partidul extremist AUR a fost adus la un scor care nu le va da mai mult de 5 europarlamentari iar PNL se bate pentru primul loc la alegerile europarlamentare.
Loc de veci Ion și Nina Iliescu/ Captură video Mediaflux
Cum arată locul de veci al fostului președinte al României, Ion Iliescu. Detaliul tulburător: cel mai cunoscut simbol al creștinismului lipsește
Ion Iliescu, în vârstă de 94 de ani, s-a preocupat încă de acum câțiva ani de cele necesare înmormântării sale, atunci când va veni momentul. Fostul președinte al României și-a cumpărat un loc de veci în Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. Aici a fost îngropată și cumnata fostului președinte, sora soției lui, Maria Șerbănescu. În același cimitir ăși are locul de veci și fostul premier PSD Nicolae Văcăroiu, acum în vârstă de 80 de ani. 
Tensiuni uriașe în Coaliție, la nivel local. Un viceprimar PSD jignește și amenință o consilieră de la PNL: Vă execut de pe fața pământului!
Tensiuni uriașe în Coaliție, la nivel local. Un viceprimar PSD jignește și amenință o consilieră de la PNL: "Vă execut de pe fața pământului!" Înregistrări halucinante
Înregistrări șocante au ieșit la iveală din timpul unei ședințe de Consiliu Local de la începutul anului din comuna Șimnicu de Sus, județul Dolj. Viceprimarul din partea PSD o amenință și o jignește pe consiliera din partea PNL. Cei doi sunt contracandidați pentru fotoliul de primar. Consiliera a fost cea care l-a înregistrat pe individ.