Tudorel Toader, o nouă postare pe Facebook

20 Aprilie 2019

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, a scris sâmbătă seara, pe Facebook, că Ministerul pe care îl conduce nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative.

"O simplă şi primă clarificare! MJ (Ministerul Justiţiei - n.r.) nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative", a arătat Toader.

El a punctat faptul că nu va mai rămâne "în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări" apărute.În aceeaşi postare, Tudorel Toader a ţinut să le mulţumească colegilor săi din minister care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ să nu dureze mai mult de 3 zile.

"Mulţumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2,5, maxim 3 zile. Felicit pe toţi colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovada unei depline responsabilităţi şi a unui înalt profesionalism. În acest sens, luni voi publica şi situaţia statistică!", a mai precizat Toader pe Facebook. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
De ce nu l-a remariat de ieri ,ziceti ?
21 Apr 17:28
Are deptate dl Pesedist Vârstnic,dl ministru nu a făcut nimic „ il pune sa pazeasca ciurda infractionala ! ”,adică sistemul de justitie creat de SRI,model gestapoist ,infractional,care a atacat cu puterea nesimtirii,oameni si i-a agresat pentru ca erau politicieni,si dl ministru incuraja pe hastagi sa protesteze.Un ministru propune solutii pentru reglemntarea unor situții sociale nocive.Ce a făcut ca societatea sa nu mai fie dezbinată de de „al ca cine”/ghici/,pentru ca vrea puterea prin santaj ,de ce nu a incriminat huliganismul politic ?Dl Dragnea nu e o persoana fizică ,ci reprezinta un segment al statului.De ce a fost lăsat sa fie bălăcărit ?Or ca este de acord că fapta de a admite la partid două angajate de la stat este contrară statului de drept si impotriva li Timmermans,or a compactat cu miseii ?Nu mai plângeti decât ca nu v-a destituit de ieri,ca in lupta politică trebuie oameni politici,adica de curaj.Galgara ?E bună la colt de stradă !
Răspunde
0 0
Pesedist Batrin
21 Apr 06:20
Bai bubosule, tu chiar esti prost, zau asa ! De 30 de ani, ciurda infractionala face exact acelasi lucru, gaseste un calic, un coate goale, unucu minte putina sau orgoliu mare, il gidila intre urechi, il incurajeaza sa abereze sau sa fure, si il pune sa pazeasca ciurda infractionala ! Cind nu mai presteaza e aruncat ca o masea stricata ! Chiar asa de incuiati sa fiti ... ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?