Ciolacu, gafă de proporții: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!" Moldovenii au reacționat - VIDEO

Colegii de partid au părut surprinși de comentariul premierului
Colegii de partid au părut surprinși de comentariul premierului

Greșeală de comunicare a premierului Marcel Ciolacu, aflat în vizită la Timișoara. În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". Declarația a devenit în scurt timp virală și reacțiile n-au întârziat să apară.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Avertizare ANM de ploi şi vijelii! Zonele în care vremea rea va face ravagii în a treia zi de Paşte

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii/ Foto: Inquam Photos
Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii
Veste pentru 3 milioane de români. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat că primele decizii cu pensiile de la recalcularea din septembrie vor ajunge la beneficiari la finalul lunii mai. Sumele acestora vor avea în medie o creștere de 40%. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 804: Volodimir Zelenski anunță că lucrează la un plan de pace
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că lucrează foarte activ la pregătirea summitului inaugural, Summitul pentru pace din Elveţia, el precizând că este important ca cât mai multe state posibil, cât mai mulţi actori posibil care sunt interesaţi de aplicarea deplină a Cartei ONU şi a dreptului internaţional, să îşi demonstreze poziţia de lider în cadrul summitului. Zelenski mai spune că o astfel de pace şi adevărata restabilire a liniştii în relaţiile internaţionale sunt posibile doar dacă majoritatea mondială se alătură la instaurarea păcii şi obligă Rusia la pace, o obligă să adere la regulile de bază ale coexistenţei normale a naţiunilor. 

Rares Bogdan
Rareș Bogdan explică de ce vor merge PSD și PNL cu listă comună la europarlamentare: Trebuie să păstrăm coaliția și după 2024
Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat marți că alianța cu PSD ar trebui să continue și după 2024 deoarece România are nevoie de stabilitate. 

Declaratia unica
Până când trebuie să depună românii declarația unică pe venit și ce amenzi riscă în cazul întârzierilor
Cetățenii care au încasat anul trecut venituri suplimentare faţă de salariu, precum cele din chirii, investiţii, dobânzi sau activităţi independente, trebuie să depună Declaraţia unică până pe 27 mai.

Politică

Nicușor Dan / Foto: Inquam Photos
Nicușor Dan ar mai vrea 3 mandate la Primăria Capitalei! Ce PLANURI are actualul edil
Nici nu a început campania electorală, că Nicușor Dan mai cere trei mandate. Primarul general nu exclude complet o candidatură în fruntea statului, dar susține că ar mai avea nevoie de ani buni ca să termine treaba în Capitală. Între timp, Gabriela Firea a ieșit la atac față de actualul edil, pe care îl acuză că nu s-a îngrijit de parcuri sau de gropi.

Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos Exclusiv
Klaus Iohannis se întâlnește, astăzi, cu președintele american Joe Biden, la Casa Albă. Ana Maria Păcuraru, invitată la gala Atlantic Council Distinguished Leadership Awards - VIDEO
Klaus Iohannis se află în SUA, acolo unde astăzi se va întâlni cu Joe Biden, la Casa Albă. În cadrul acestei întâlniri, președintele României va primi un premiu pentru rolul său de lider transatlantic și european. Jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru urmează să ajungă la Washington, fiind invitată la gala Atlantic Council Distinguished Leadership Awards.

Discuțiile vor viza situația din zonă în contextul războiului din Ucraina (Profimedia)
Klaus Iohannis va fi primit de Joe Biden la Casa Albă
Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, marți și miercuri, într-o vizită de lucru la Washington, prilej cu care va fi primit, marţi, la Casa Albă, de preşedintele SUA, Joe Biden.

Mihaela Neagu, abonată la contractele cu statul. Foto/FB/Mihaela Neagu Exclusiv
Mihaela Neagu - Regina contractelor cu statul și a măștilor din pandemie: „Fac licitații de când mă știu”
Mihaela Neagu, investitoarea care câștigă contracte cu statul pe bandă rulantă, spune că succesul i se datorează priceperii și sârguinței. Însă, în târg se vorbește că este conectată la un grup de băieți din servicii, cu multiple relații și conexiuni.

Ultimele stiri

Cod galben de ploi și vijelii: România, lovită de un val de frig 
Cod galben de ploi și vijelii: România, lovită de un val de frig: vor cădea până la 40 l de apă/mp. HARTA potopului
Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare meteo cod galben de ploi și vijelii. 

Kostas Passaris, supranumit "Fiara din Balcani"
Kostas Passaris, supranumit "Fiara din Balcani", transferat la alt penitenciar din țară: măsuri fără precedent. Cum manipula liderii clanurilor din închisoare
„Fiara din Balcani”, cel mai periculos deținut din România pune pe jar autoritățile! Kostas Passaris a fost transferat cu măsuri speciale de securitate din penitenciarul Arad la cel din Craiova, după ce s-a descoperit că manipula liderii clanurilor în închisoare. Criminalul a mai fost închis la Craiova, dar a fost transferat pentru că reprezenta un factor de stres pentru gardieni. 

Cel puţin doi morţi şi 23 de răniţi într-un atac cu cutiţul într-un spital din China. Alertă maximă în rândul autorităților
Cel puţin doi morţi şi 23 de răniţi într-un atac cu cutiţul într-un spital din China. Alertă maximă în rândul autorităților
Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte 23 au fost rănite într-un atac cu cuţitul care a avut loc într-un spital din provincia Yunnan, în sud-vestul Chinei. Atacul, descris de agenţia de stat Xinhua drept un "incident violent", a avut loc la un spital local din comitatul Zhenxiong. O persoană, cel mai probabil un posibil suspect, a fost reținut de poliție. Condițiile în care s-a produs incident sunt încă neclare.

Se spală rufe astăzi, în a treia zi de Paște? Ce spun preoții
Se spală rufe astăzi, în a treia zi de Paște? Ce spun preoții
Se spală rufe în a doua și a treia zi de Paşte? Iată ce spun preoţii despre ce avem voie şi ce nu să facem în primele zile din Săptămâna Luminată, cum se numește săptămâna care urmează marii sărbători de Paște. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus