Traian Băsescu: ”Nu mi-aș dori ca unul ca Barna să ne fie președinte!”

25 August 2019
Traian Băsescu în studioul Realitatea TV. Foto: Cristian Otopeanu
Traian Băsescu în studioul Realitatea TV. Foto: Cristian Otopeanu

Fostul președinte al României Traian Băsescu a făcut analiza candidaților în direct, prin telefon, la Realitatea TV. Acesta își susține candidatul la prezidențiale, pe Theodor Paleologu, despre care spune că este o personalitate valoroasă, și îi atacă pe adversari, pe Viorica Dăncilă și pe Dan Barna.

Traian Băsescu este de părere că Theodor Paleologu se va descurca ușor la dezbaterile din campanie cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD și cu Dan Barna, cel al Alianței USR-PLUS.

Dacă despre Dăncilă spune că îi va lua hârtiile din față, cu Barna va discuta în ideologii.

”Paleologu este un crestin-democrat, un om care prin educație are valori creștine, va merge pe susținerea valorilor creștine. Theodor Paleologu nu și-a făcut studile la Caracal sau în vreo comună cu universitate privată, e absolvent de Sorbona, facultatea de filosofie și e un om care gândește, ceea ce este foarte important în aceste zile când avem numai mediocrități în vârful statului”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

Întrebat ce discurs ar putea să-l încurce pe Theodor Paleologu în campanie cu adversarii politici, Traian Băsescu a declarat: ”Cu doamna Dăncilă e simplu, la discuția dintre ei doi o să-i ia hârtiile din față, iar cu Barna, acesta e un candidat care promovând neo-marxismul este o belea pentru România, nu mi-aș dori ca unul ca Barna să ne fie președinte”, a mai spus Traian Băsescu.Acesta i-a făcut un portret candidatului PMP la prezidențiale, spunând despre el că cel mai valoros intelectual care participă la alegerile din acest an.

”L-aș creiona pe Paleologu ca fiind cel mai valoros intelectual care participă la alegerile din acest an, ceilalți vor fi niște candidați de partid, el nu e un practicant al politicii de partid, ci e mereu desupra, că vrea să fie un președinte liber de obligații politice pentru a putea să-și facă menirea de președinte pentru a scădea tensiunea din societatea românească”, consideră Traian Băsescu.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cetateanul
25 Aug 22:27
Corecta observatie . Si actualul presedinte pune mare pret pe familie .
Răspunde
0 0
Tudor
25 Aug 21:45
Asta este un interviu cu un găozar.
Răspunde
0 0
Mosu
25 Aug 20:59
,,Avem numai mediocrități în vârful statului”.Asa ca tine ,,O mare dezamagire,,.
Răspunde
0 0
Dinu Ardeleanu
25 Aug 20:56
Comentariile acestui ticălos so nociv personaj,care a fost timp de 19 ani președintele unei țări în derivă de mai bine de 500 de ani,nu ma surprinde.Un ricos nenorocit si un slugoi comunist.Nu l cunosc pe Dl.Barna si nu pot emite păreri,dar cand acest nenorocit face comentarii,ma apuca scârbă si vomitarea
Răspunde
0 0
Americanul
25 Aug 19:42
In sfarsit s-a terminat rezerva strategica de whiskey a lui Base si a inceput sa gandeasca. Formolizat nu face 2 bani dar treaz deja este altceva, in bine ma refer.
Răspunde
0 0
Elena Bioliteanu
25 Aug 19:30
Basescu are dreptate , Paleologul trebuie sa finalizeze distrugerea tarii impreuna cu discipolul Basescu! Ar trebuii ca Basescu sa dispara definitiv! Sa se duca dupa Dragnea!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?