Terifiant! Marinarii au scos din adâncuri o creatură misterioasă. Au îngheţat de spaimă! Ce era

5 Noiembrie 2019
Terifiant! Marinarii au scos din adâncuri o creatură misterioasă. Au îngheţat de spaimă! Ce era
Terifiant! Marinarii au scos din adâncuri o creatură misterioasă. Au îngheţat de spaimă! Ce era
Terifiant! Marinarii au scos din adâncuri o creatură misterioasă. Au îngheţat de spaimă! Ce era Terifiant! Marinarii au scos din adâncuri o creatură misterioasă. Au îngheţat de spaimă! Ce era Terifiant! Marinarii au scos din adâncuri o creatură misterioasă. Au îngheţat de spaimă! Ce era

Când credeai că nimic nu te mai poate şoca, un nou mister care ne pune la îndoială Întreaga existență iese la suprafaţă. Despre ce este vorba află în materialul următor.

Când Marina iraniană a descoperit această creatură în Golful Persic, nici măcar cei mai experimentaţi marinari nu au ştiut ce reprezintă şi ce impact va avea asupra omenirii.

Şi, pentru că nu mai văzuseră niciodată aşa ceva, s-au apropiat mai mult decât le era permis şi au făcut poze. Ceva le spunea că aveau nevoie de dovezi. Cât mai multe! Şi cât mai repede!Spre surprinderea lor, era o carcasă de dimensiuni impresionante, cel mai probabil un animal marin, a cărei origine le era necunoscută. Plutea, răspândea un miros insuportabil, făcând aerul ne nerespirat, şi arăta dezgustător!

Îngroziţi, marinarii au postat fotografiile pe Internet, în speranţa că cineva le va dezlega misterul. Doar o parte dintre fotografii au fost date publicităţii. Multe sunt, şi astăzi, ascunse, dintr-un motiv lesne de înţeles.

Cei care au văzut fotografiile susţin, însă, că ar fi vorba de o balenă.
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?