Articolele din categoria SOCIAL:

Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont/ Foto cu caracter ilustrativ
7 tineri care s-au rătăcit pe munte, salvați după o operațiune care a durat 12 ore, în condiții de vreme extremă
A fost operațiune contracronometru pentru salvarea a 7 adolescenți care s-au rătăcit pe munte. Tinerii erau îmbrăcați necorespunzător și intenționau să rămână peste noapte la un refugiu din munții Iezer, însă nu au rezistat temperaturilor scăzute. Două fete au intrat în stare de hipotermie. De asemnea, un băiat s-a accidentat în timpul drumeției și și-a luxat glezna. 
Drugtest
Zeci de șoferi drogați, prinși la volan după Paște. Inconștiență maximă: un tânăr a fost depistat cu cel puțin 4 substanțe consumate
Cel puțin 200 de persoane au fost prinse cu droguri, pe litoral, în minivacanța de 1 Mai si Paște. Acestea s-au ales cu dosare penale. Inconștienți, unii dintre tineri s-au urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive. Vorbim și despre doi indivizi pe care polițiștii i-au oprit pe autostrada Soarelui. În urma drug-testului, a reieșit că unul dintre ei consumase cocaină, iar celălalt înghițise un cocktail de stupefiante. 
Saptamana luminata
Săptămâna Luminată: LUNEA ALBĂ. Ce trebuie să faci azi pentru sporul casei
Creștinii ortodocși și greco-catolici sărbătoresc, luni, doua zi de Paște. În biserici se oficiază aceeași slujbă care a avut loc în noaptea Învierii și Sfânta Liturghie. Prin Învierea Domnului Iisus Hristos din morţi, cei din popor cred că Raiul se deschide tuturor sufletelor reţinute în prinsoarea iadului începând de la Adam şi până la venirea Mântuitorului şi rămâne deschis de la Înviere până la Duminica Tomei.