Articolele din categoria PREZIDENȚIALE 2019:

Cozmin Gușă în studioul Realitatea. Foto: Cristian Otopeanu
Cozmin Gușă: „Primele rezultate la alegeri vor veni de la IRES pentru Realitatea PLUS”
Telespectatorii Realitatea PLUS vor avea parte de un adevărat spectacol electoral în ziua votului, a spus Cozmin Gușă la Realitatea PLUS. Acesta a menționat colaborarea cu IRES, care va veni cu date extrem de interesante, în timp real, despre prezența la vot și profilul alegătorilor, dar și cu primele exit poll-uri și rezultatele finale. Toate acestea vor putea fi urmărite numai la Realitatea PLUS. 
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL IRES la Realitatea PLUS. Află primul cine va intra în turul 2 Exclusiv
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL IRES la Realitatea PLUS și Realitatea.net
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL. Aflaţi primii cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în direct, la Realitatea Plus, și în timp real pe site-ul nostru, www.realitatea.net. Postul nostru de televiziune va prezenta, duminică seara, la ora 21:00, rezultatele unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de prestigiosul institut de sondare a opiniei publice IRES. Sondajul prezentat la Realitatea Plus va fi preluat și de alte televiziuni și radiouri. Sondajul IRES este unul dintre cele două sondaje comandate la nivel național care vor fi prezentate după închiderea urnelor, de către toate televiziunile. Cel de-al doilea sondaj făcut de AVANGARDE va fi prezentat de sociologul Marius Pieleanu, un apropiat al fostului șef PSD Liviu Dragnea. Rămâneți, așadar, pe Realitatea Plus și pe www.realitatea.net, în aceste zile, pentru un maraton de informații în exclusivitate, al cărui punct culminant va fi pe 10 noiembrie, la închiderea urnelor.
Moise Guran: „Barna, salvat de Diaspora, Dăncilă, reale șanse pentru locul 4”
Moise Guran: „Barna, salvat de Diaspora, Dăncilă, reale șanse pentru locul 4”
Jurnalistul Moise Guran face primele predicții pentru alegerile prezidențiale, cu doar patru zile înaintea votului de duminică. În afară de primul loc, unde favorit este Klaus Iohannis, următoarele vor oferi surprize, în opinia acestuia. Astfel că Dan Barna va fi salvat de Diaspora și va prinde locul doi, Mircea Diaconu locul al treilea, iar Viorica Dăncilă are reale șanse pentru un loc patru. Din topul lui Moise Guran dispare însă Theodor Paleologu.