Când își va asuma Guvernul răspunderea pentru desființarea Secției Speciale

Monday, 02 December 2019, 22:42,
Guvernul Orban
Guvernul Orban

Guvernul Orban își va asuma, la începutul anului viitor, răspunderea pentru desființarea SIIJ și pentru legea privind alegerea primarilor în două tururi, potrivit unor surse guvernamentale citate în mass media.

Se pare că Guvernul așteaptă până atunci un aviz din partea CSM pentru desființarea secției speciale (SS).

Premierul Ludovic Orban a declarat că vor fi făcute consultări cu Consiliul Superior al Magistraturii pe tema Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție, după ce vor avea loc alegerile în cadrul CSM.

Guvernul Orban își va asuma săptămâna aceasta răspunderea pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu și pentru prorogarea pensionării anticipate a magistraților.

Ministrul Justiției va merge la CEDO pentru a prezenta situația Justiției din România.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Papa de la Roma nu e judecat că nu greseste ,dar DNA de ce ,domnilor USR-isti ?
2019-12-03 11:02:27

Răspunderea procurorilor era asigurată de DNA,dar nu era clar dacă DNA raspundea in fata presedinelui meu?Nu e mai bine sa nu faca abuzuri procurorii,decât sa se bucure de imunitate mai mare ca a Papei ?Pe când securitatea in justitie ?Pe când procesul definitiv,dle premier ?

Paine si circ in Romanica
2019-12-03 12:05:21

Necazul e ca o luam in mana iar. Bufonii nu au busola, nu stiu ce e cu ei prin ministerele alea, dar macar sa se faca de ras calumea.

Alte articole din POLITICĂ