Andrei Caramitru îi răspunde lui Tăriceanu: ”Măi manechinule ofilit - oamenii îi urăsc pe hoți. Cum ești și tu!”

Tuesday, 03 December 2019, 16:47,
Stiri Realitatea

Andrei Caramitru a avut, din nou, o ieșire caracteristică pe Facebook, de data aceasta la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu. El îl acuză pe liderul ALDE că se teme de justiție, asta după ce USR a venit cu ideea unui tribunal popular, acuzând că Justiția din România nu mai poate fi credibilă.

"Și Tăriceanu s-a războit cu Facebook-ul de la tribuna parlamentului ieri. Cică duce la dezbinare și ca e un nou “tribunal al poporului”. Ăștia sunt obsedați și le e frică.

Nu, măi manechinule ofilit - oamenii îi urăsc pe hoți. Cum ești și tu - ca ai luat șpagă de 1 milion EUR dar ești protejat de imunitate și de voturile pesedistilor din parlament. Altfel erai in fata procurorilor și după lângă prietenul tău Livache. Atât", a scrie pe Facebook Andrei Caramitru.

Reacția acestuia a venit după ce, luni, de la ribuna Parlamentului, Tăriceanu a declarat: ”Trăim vremuri în care pluralismul politic și respectul pentru cel care poate nu-ți împărtășeste ideile par idei subversive pentru care poți fi condamnat în orice moment de noul tribunal al poporului de pe social media”.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Ginerica e disperat ! La urmatiarele alegeri dispare imunitatea !
2019-12-03 19:58:33

Si el va fugi din tara ! Pe pariu !? Ginerica a trait mult cu iluzia ca jaful facut nu va fi niciodata observat si el isi va face propriile legi !!! Nu merge ...

Alte articole din POLITICĂ