LUMEA ANIMALELOR
















Consumul de insecte se răspândește în întreaga lume. Statele care au
Consumul de insecte se răspândește în întreaga lume. Statele care au "îmbrățișat" acest trend: care sunt cele mai inedite combinații
Deși în România a rămas încă un subiect controversat, consumul de insecte ia amploare în celelalte state din întreaga lume. Feluri de mâncare cu lăcuste, viermi, tarantule și chiar ouă de furnică se găsesc atât în restaurante cât și în magazine. În România, făina de insecte nu a fost acceptată pentru consum, iar italienii au refuzat și ei, totul după ce Comisia Europeană a autorizat consumul. 

LUMEA ANIMALELOR













Lista completă de fructe și legume pe care le poate mânca o pisică
Lista completă de fructe și legume pe care le poate mânca o pisică. Toate alimentele vegetale sigure pentru felina ta
Deși pisica este cunoscută pentru natura sa carnivoră, există situații în care aceasta manifestă preferințe și pentru alimentele vegetale. Fructele și legumele pot juca un rol important în digestia pisicii, sprijinind absorbția proteinelor și oferind organismului vitamine și minerale esențiale. Cu toate acestea, este important de subliniat faptul că nu toate fructele și legumele sunt benefice pentru pisici, unele putând fi chiar periculoase și toxice pentru sănătatea lor.

ACTUAL