Articolele din categoria GORJ:

Conductă de gaze, spartă de un muncitor. Cum a vrut să "acopere" greşeala făcută Video
Conductă de gaze, spartă de un muncitor. Cum a vrut să "acopere" greşeala făcută
Pericol de explozie, în apropierea unei zone comerciale din Târgu Jiu, după ce un muncitor a spart o conductă de gaze. Echipa care efectua lucrări la reţeaua de canalizare a deviat circulaţia, însă iniţial a negat că ar fi vreun pericol, deşi mirosul puternic se simţea în tot cartierul, iar la mică distanţă, câţiva localnici făceau un grătar. Până la urmă, oamenii au alertat pompierii.
Situaţie halucinantă la Spitalul Judeţean Târgu Jiu: asistenţii se bat pe un post la Morgă! Alt tip
Situaţie halucinantă la Spitalul Judeţean Târgu Jiu: asistenţii se bat pe un post la Morgă!
Un post la morga Spitalului Judeţean Târgu Jiu creează isterie printre angajati. Zeci de asistenti din alte secţii ale spitalului se bat să obţină un transfer acolo, pentru sporul de 100% acordat pentru munca în condiţii speciale. Cei care aspiră să ajungă asistenţi la morgă şi-au scos chiar şi adeverinţe medicale, din care reiese că nu mai pot activa la secţiile la care sunt încadraţi.
Fost profesor de religie, condamnat la trei ani de închisoare pentru cămătărie şi şantaj
Fost profesor de religie, condamnat la trei ani de închisoare pentru cămătărie şi şantaj
Laurenţiu Bîcoi, fost profesor de religie la Colegiul Naţional «Virgil Madgearu», a fost condamnat de către Judecătoria Târgu Jiu la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru cămătarie şi şantaj. Laurenţiu Bîcoi, fost profesor de religie la Colegiul Naţional «Virgil Madgearu», a fost condamnat de către Judecătoria Târgu Jiu la trei ani de închisoare cu suspendare pentru cămătarie şi şantaj. Citeste mai mult: adev.ro/nc3o8i