Sfârşitul civilizaţiei este aproape. Avertismentul lui Stephen Hawking

24 Februarie 2015
Avertismentul lui Stephen Hawking privind DISPARIŢIA SPECIEI UMANE
Avertismentul lui Stephen Hawking privind DISPARIŢIA SPECIEI UMANE

Uitaţi de asteroizi, plăgi sau de alte calamităţi. Fizicianul şi cosmologul britanic Stephen Hawking spune că ne confruntăm cu o ameninţare mult mai apropiată - este vorba despre propriul nostru comportament, scrie descopera.ro.

”Eşecul uman pe care mi-aş dori să îl corectez este agresivitatea”, i-a spus Hawking câştigătoarei unui concurs organizat în Londra.

”Probabil că a reprezentat un avantaj în perioada oamenilor cavernelor pentru a avea mai multă mâncare, mai mult teritoriu sau un partener, însă acum ameninţă să ne distrugă pe toţi”, a precizat fizicianul.

Adaeze Uyanwah, în vârstă de 24 de ani, din California a câştigat premiul ”Vizitatorul de onoare” în cadrul unui concurs organizat de portalul visitlondon.com. Premiul a inclus şi un tur al muzeului de ştiinţă din Londra, alături de Stephen Hawking.

În timpul turului, Uyanwah l-a întrebat pe Hawking ce trăsătură umană şi-ar dori să schimbe şi ce trăsătură ar trebui cultivată.Hawking a ales agresivitatea, avertizând că un război nuclear ar putea duce la sfârşitul civilizaţiei şi chiar al rasei umane. Agresivitatea ar trebui înlocuită de empatie care ”ne aduce la un loc, într-o stare de pace şi iubire”.

Fizicianul a mai adăugat că viitorul speciei umane este în spaţiu.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -1
Mamau
25 Feb 13:47
Spatiul! Ultima frontierã. Legendara astronavã Enterprizes tocmai se plaseazã pe orbita ciudatei planetei Prostiaa2. Locotenent Data tocmai se scãrpina la coaie,când...ppv.
Răspunde
0 -1
elena
24 Feb 17:48
Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 $ lunar, oferta serioasa.
Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email elenaoituz@yahoo.com
Răspunde
1 0
oblio
24 Feb 16:13
are dreptate, dar pina se va ajunge acolo mai dureaza... daca nu cumva, agresivitatea ne va distruge mai inainte; oricum, pentru a stopa agresivitatea, trebuie sa inlaturi cauzele care o provoaca. Altfel, nu vei face decat sa o mentii la infinit, schimbandu-i doar forma!
Răspunde
1 0
SFS
24 Feb 16:04
Nu cred ca are vreo legatura cu recentul val de imperialism rusesc, nu ?
Răspunde
6 -1
Terra2015
24 Feb 14:20
Stephen Hawking, spune clar : in Romania majoritatea presei e pe post de alarmist. Daca nu se vor lua masuri, presa adevarata va disparea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?