Românii ies, din nou, în stradă! Nu vor amnistie și grațiere

12 Ianuarie 2019

Un nou protest este anunțat, astăzi, în Piața Victoriei din Capitală. Jos guvernul, vrem cu Europa, nu cu Rusia, susțin românii!

Pe internet, oamenii spun că vor să iasă în stradă pentru a transmite un mesaj clar: nu sunt de acord cu amnistia și grațierea.

"Nu vrem amnistie și gratiere". Este unul din motivele care-i mobilizează pe români.

Actorul Vladimir Drăghia, amendat la protestSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
De acord ,dl de la ora 21,38 ?
13 Jan 10:06
Nici eu nu vreau amnistie totală,de aceea să se facaă următoarea precizare:Amnistia nu se aplică faptelor comise de presedinele României,de parlamentari,ministri ,judecători si procurori,daca au acționat in calitatea lor oficială.Crima organizată pentru a produce infractiuni,trebuie sa fie structurata pe ierahii,cu un continut general si sa fie cu carcter permanet.DNA-istii nostrii zic ca orice participațiune tratată de Tanoviceanu ca tăinuire,complice sau coaturat este crimă organizată. Să se introduca crima de huliganism politic . Societatea trebuie asanata de misei,iar statul trebuie sa fie separat de dorintle hastagilor
Răspunde
0 0
Stefan
12 Jan 21:38
Ala de la 12 Jan 17:36, ne pot explica puliticienii PROVENIENTA AVERILOR !!!? Acum dute, in strada ca e si pentru copii tai !
Răspunde
0 0
Protestari,un fapt concret de coruptie,vă implor ca vin si eu la miting !
12 Jan 17:36
Au dreptate,acum gratierea când au inceput cerceterille împotriva procurorilo de elita de la Oradea,Ploiesti si unde or mai fi,care produceu material de propaganda pentru gogorita carupției..Pentru ca,in istorie,Comitetul Salvării Pubice din 1789 din Franata s-a desfiintat după ce Danton si Robespierrre au fost gilotinati ,astfep verdictul si la noi,nu cu ghilotina ,ci ceva similar..De aia zic,macar procurorii sa aibă parte de 2-3 luni de supliciu,dl ministru sa ii excepteze.Apropo.sunt disperat,caut un corupt pe nume si prenume si ce fapta a săvărsit,si lasii,nu imi răspund.Fac apel la kenneri,o fapta doua de coruptie-ca inteleg ca le e rusine sa minta-o faptă care le-a zgudiut constiinta,i-au mancat sănătaea sau i-a distrus averea,ca tara nu se plânge de corupti.Hashtagi,vă implor,o faptă ,aia cu alegerile,politicieni nu mai angajati femei plătie de primarie sa lucreze la partid ,nu astea le stiu ,alta fapte.Daca numeni nu reusesete concret,domnilor cu administrarea seitului,nu simțiti miros de cătuse sau regres de demnitae umană ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?