Raportul ANI privind conflictele de interese ale primarului Radu Mazăre

15 Decembrie 2014
Radu Mazăre
Radu Mazăre

În exclusivitate, Just-news a intrat în posesia raportului de evaluare al ANI din 8 decembrie (vezi link) care a ajuns acum și pe masa procurorilor DNA. Informațiile din raportul ANI confirmă o mare parte din informațiile care au circulat în presa centrală și constănțeană de-a lungul timpului și mai ales în ultimul an și jumătate despre triada penală de la Malul Mării – Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky.

Anul 2014 luna 12 ziua 08   

În temeiul dispozițiilor art. 8, art. 9, art. 10 lit. a), b), d), e) și f), art. 11, art. 12 alin. (1) și (2) lit. b) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, azi, data de mai sus, Elena GALAN, inspector de integritate în cadrul Agenției Naționale de integritate, am întocmit prezentul Raport de evaluare:

  1. PARTEA DESCRIPTIVĂ A SITUAȚIEI DE FAPT

          La data de 17.11.2010, Agenția Națională de Integritate, în temeiul dispozițiilor art. 12 alin. (1) și (2) lit. b) din Legea 176/2010, s-a sesizat din oficiu în lucrarea nr. 85581/A/II/17.11.2010, cu privire la faptul că, Radu Ștefan Mazăre, primar al Municipiului Constanța, nu a respectat regimul juridic al conflictelor de interese.

Sub aspect procedural au fost îndeplinite prevederile Legea nr. 176/2010, în ceea ce priveşte informarea persoanei evaluate, astfel că Radu Ștefan Mazăre a fost informat cu privire la declanşarea evaluării cu privire la respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, în perioada exercitării funcţiilor şi demnităţilor publice.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
anonim
16 Dec 06:43
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase .Ne gasiti pe polistiren3d
Răspunde
6 -2
George
15 Dec 22:16
OK, Mazare vinovat ? bagatil la poscarie si aruncati cheile ca va mai scrie si el o carte si va fi eliberat. Cum ramane insa cu marele Guru Basescu al tuturor timpurilor securiste ? Pe el cand aveti de gand sa-l evaluati ? dupa sau inainte de plecarea lui definitiva in R Moldova ?
Răspunde
3 -1
YWK
15 Dec 22:23
3 Nu, mai, Mazare e Alba ca zapada!.................................................
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?