Raluca Turcan: "Liviu Dragnea e out. Majoritatea a decis"

5 Decembrie 2018
Raluca Turcan: "Liviu Dragnea e out. Majoritatea a decis"
Raluca Turcan: "Liviu Dragnea e out. Majoritatea a decis"

Scandal de proporţii în Camera Deputaţilor. Raluca Turcan susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi din funcţie. 

"E o zi foarte importantă pentru democraţia din România, pentru România în anul centenarului şi pentru România europeană.  Majoritatea PSD ALDE a fost astăzi spulberată în Camera Deputaţilor. Toate partidele de opoziţie au reuşit astăzi să reistituie democraţia şi respectul faţă de lege. Liviu Dragea şi Florin Iordache au încălcat flagrant Constituţia României şi pentru asta meritau să fie revocaţi din funcţiile pe care le deţin. Demersul nostru a fost făcut procedural, niciun pas pe care l-am făcut azi nu a fost facut incălcând regulamentul şi Constituţia. Majoritatea a decis. Liviu Dragnea e out de la Camera Deputaţilor", a spus deputatul PNL Raluca Turcan.

Totodată, Turcan susţine că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de preşedintele de for, a respectat procedura, aşa că Liviu Dragnea a pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Turcan afirmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziţia va părăsi plenul.

"Dl Dragnea a fugit. A capturat statul român şi prin interpusi, exact aşa cum fac infractiorii. Iar cel mai umil şi slugarnic interpus este Florin Iordache. Realitatea este că majoritatea PSD ALDE nu mai există. Punct. Doi - Liviu Dragnea este revocat din funcţia de presedinte al Camerei Deputaţilor. Florin Iordache este revocat din funcţia de vicepreşedinte al camerei Deputaţilor. 4. Procedura de vot stabilită pentru a merge mai departe cu orice fel de lege e votul cu mâna ridicată", a declarat Raluca Turcan.

 

  

 

 

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?