PSD, atac la președintele Iohannis. Mărul discordiei: șeful Armatei

31 Ianuarie 2019

"Iohannis nu înțelege nimic!" - este postarea pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat, în care principalul vinovat pentru faptul că Armata Română nu are un șef este strict vina președintelui.

"Iohannis nu înțelege nimic din obligațiile pe care le are față de Armata Română. Chiar în contextul întâlnirii pe care a avut-o cu secretarul general NATO, Iohannis a lăsat Armata Română fără șef de Stat Major! Este cea mai gravă vulnerabilizare a Armatei Române de după căderea regimului comunist și pentru prima oară când o armată din cadrul NATO rămâne fără comandant militar! Chiar dacă decizia Curții de Apel nu este definitivă, Armata Română nu poate rămâne în incertitudine și nu poate fi subiect de dispute politice! Iohannis trebuie să renunțe la încăpățânare și să numească un nou șef al Statului Major!"

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Andrei
01 Feb 23:16
FSN-PSD = Rețeaua KGB de ocupație a României și de acțiune directă împotriva Poporului Român.
După ce a slăbit armata prin acțiunile lui Olguța Vasilescu, acum prin " legende de tip administrativ" a blocat armata,știut fiind că încă la noi funcționează principiul bolșevic al unității absolute a actului de comanda.
Ciuca nu este important,el însuși reprezentând o vulnerabilitate.
Dar totuși ce fac Președintele, Sistemul Informativ al Armatei,SRI,SIE ,Ministerul Public..?
Oare fac parte din același joc..?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?