PNL, documente incendiare la adresa lui Dragnea

21 Mai 2019

Liberalii au prezentat marți o serie de documente despre care spun că reprezintă „dovezi ale minciunii și ipocriziei” lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepreședintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA în care este acționar fiul șefului PSD face afaceri cu multinaționalele pe care le hulește public.

„Vă prezint astăzi documente care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD. O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman”, a spus Raluca Turcan.

Documentele postate de Turcan pe Facebook: 

Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare.

http://s.go.ro/2cg67b3xDocument 2 - acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale.

http://s.go.ro/q8kw5ggj

Document 3 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.

http://s.go.ro/r5ul2zjp

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Si afacerile sun vise de noapte pentru PNL ?
23 May 13:37
Dle Kosti,nu imi răspundeti,ce aveti ,domnule ,cu intreprinzatorii români ?Vă deranjeaza firmele românesti si daca sunt ale dlui Dragnea ?Sau mergem la gămada ,nici-o firma romînească,avem destule in UE ?Care ..Care ce ?
Răspunde
0 0
Dl Kosti vreti sa intelegeti ce scriu sau vrti să stiți cine sunt
22 May 15:25
Dl Kosti,suntem chit,nici eu nu inteleg ce indrugati ,diferenta e ca eu nu arunc invrntive personale,desi a fi comunit nu mi se pare a fi porc.Nici hastagii nu sunt porci.Asa ca eu spun idei,nu ma intereseaza omul,de vreti date despre mine ,vă spun,am scris 3 cărti si două volume de poezii,am avut 3 profesii.Sunt pensionar,fiti linistit,nu va iau locul in politica mare,după care oftați!In postare spuneam dor ca PNL nu are valori nationale,e cu ochii la străinii si astepată investitori si ordine.Atât ,restul sunt floricele .Chiar si iubirea de DNA,e tot un fleac.
Răspunde
0 0
Kosti Movileanu
22 May 14:00
Comunistul ăsta cu titluri lungi în loc de nume tot incoerent a rămas... Ce ne dă el nouă lecții de patriotism, dar își ascunde numele sub niște titluri lungi de tip slogane comuniste... La coș cu incoerențele dumneavoastră domnule șmenar comunist... Înafară de faptul că aproape mereu ignorați subiectul discuției, dar și dacă am merge pe logica dumneavoastră nu se înțelege nimic din ce vreți să spuneți... Ori aveți un mare defect de comunicare, ori intenționat faceți fum ca să nu se mai înțeleagă nimic... Lăsați intervențiile astea pentru postaci mai tineri și care nu sunt atât de certați cu logica și atât de îndoctrinați ca dumneavoastră...
Răspunde
0 0
Fara intreprinzatori români,fără partide performane,fără personalităti ,avem yesmani destui.la cos cu ideile de smenari politici !
22 May 06:11
Stiu ca PNL este un partid al intreprinzătorilor ,dar să fie străini.El este impotriva unor partide mari,performante,care nu ar asculta de vest,el este impotrina intreprinzătorilor romani bogati ,care ar investi fara fonduri UE,PNL este impotriva justitiei drepte,ca n-ar mai putea minti.Dar ce aveti ,maică,cu afacerile private ale dlui Dragnea ?Vedeti ca e unul cu goarna la mitingurilr PSD,ptoletar pur sânge,propuneti-l sef la partid.E pr profilul vostru.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?