Petre Roman, reacție nervoasă după decizia din Dosarul Revoluției

21 Octombrie 2019
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Fostul premier Petre Roman a declarat că redeschiderea urmăririi penale pe numele său, în Dosarul Revoluției, este o absurditate.

"Cea mai evidentă absurditate care mă revoltă este că ei zic că la data comiterii infracțiunii Petre Roman era prim-ministru și e complet fals. Eu am devenit prim-ministru în 27 decembrie 1989 și între 22 și 25 eram nimeni, ca să zic așa. E cusută cu ață albă rău de tot povestea asta”, a declarat Petre Roman pentru Mediafax.

Fostul premier a adăugat că instanța de cameră preliminară nu va admite cererea procurorilor de redeschidere a urmăririi penale în ceea ce îl privește.

"Asta e convingerea mea. Există un rechizitoriu de vreo 520 de pagini pe care eu l-am văzut și care demonstrează între altele și faptul că eu nu aveam cum să fiu implicat în ceea ceea ce s-a vorbit, în ceea ce era acuzația inițială.

Există multe argumente, ele au fost preluate de cercetarea respectivă și in rechizitoriu există o motivație de ce Petre Roman nu are cum să fie implicat, e foarte lămurită acolo, în rechizitoriul care deja a fost trimis la camera preliminară. Ceea ce au trimis ei acum e pur și simplu fals”, a mai menționat Petre Roman.Citește detalii pe Mediafax!Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?