Stănescu: ”Băi, ăștia care vreți cu Dragnea, mergeți cu el de mână prin București. Vă înjură lumea?”

10 Octombrie 2018

O înregistrare audio prezentată miercuri seară de România TV îl prezintă pe Adrian Țuțuianu, unul dintre puciștii din PSD, povestindu-le colegilor din filiala Dâmbovița despre ședința CEX la care nemulțumiții i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, scrie g4media.ro.

”Noi ăștia trei (Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu, semnatarii scrisorii anti-Dragnea – nre.d) am avut cel mai mare curaj și am venit să creăm un bulgăre de zăpadă. Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu armetica: băi aștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”.

”Țuțuianu mai apare în înregistrări, amenințând că ”blocăm tot la Camera Deputaților dacă lucrurile nu se schimbă”, referindu-se la o potențială tactică a nemulțumiților anti-Dragnea de a împiedica realizarea majorității PSD în Camera Deputaților la legile importante. ”La Senat nu sunt probleme, dar la Camera Deputaților, care e decizională pe multe subiecte, blocăm tot”, a spus Țuțuianu.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
11 Oct 08:55
Tristul asta de la DB are o combinatie cu firme de prin germania de guita el asa de tare.
Răspunde
0 0
Sorin
11 Oct 07:54
Bre nea Paule, daca merg pe strada cu matale si Firea noaptea , sigur ne ia lumea cu bolovani. Cat despre asta de la Dambovita ce sa mai zicem? Necajit tare.
Răspunde
0 0
Liviu
11 Oct 07:11
Injuratul pe strada nu este criteriu de selectie al unui lider. Daca ar fi, Firea ce mai cauta in Bucuresti? PSD-ul poate sa puna presedinte si pe Papa de la Roma ca nu pupa functia de Presedinte al Romaniei in veci si se pare ca numai Dragnea stie treaba asta. Cei 3 nu vin cu argumente solide de aceea au ramas 3 si ar trebui raschetati din PSD altfel partidul da semne de slabiciune si va pierde alegerile.
Răspunde
0 0
Marian
11 Oct 06:43
Bosii din 3 judete numai unul si unul vor mai multa putere, ai doare in cot de PSD si populatie. Buzunarul lor este mai important. Tractoristul Stanescu armetica, impostoarea orientata dupa cascaval Firea Pandele si nimeni in drum de la Dambovita cred ca pe ei ai iubeste lumea. Mai mult in gura. Mai ales pe Firea pe stadioane.
Răspunde
0 0
Intâi tradarea și apoi bucuria
11 Oct 05:44
Dl Paul Stănescu este de partea lui Gallilei.Un prelat ,care asiata la arderea pe rug a rebelului i- atras atentia că, o femeie simplă aducea vreascuri pentru gug.El ,prelatul complice,a si interpretat gestul :„Vedeși domnule ,poporul nu vă iubește ”?Răspunsul a fost pentru dl Paul :„Sancta simplicitas ”,adică tradus in limba introdusa de Traian, „Sărmaan prostie ”.Il lăsati pe seful vostru,care nu e persoană fizică,ci reprezintă funcția pe care o doriti,să -l compromita SRI cu lozinci lansate abil si preluate de Tv și hastagi si va bucurati „Poporul nu vă iubește ”Mai mare trădare ca asta nici istoria antica nu a cunoscut,acolo unde ea era un stil de viata ,ca si trădarea de acum.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?