Aceasta a fost parola corectă pentru a intra în Târgoviște în timpul mitingului PSD

21 Mai 2019
Asa arata orasul Targoviste pe 19 mai. Foto: realitateadedambovita.net
Asa arata orasul Targoviste pe 19 mai. Foto: realitateadedambovita.net

După ce duminică, 19 mai, un miting de amploare al PSD a paralizat orașul Târgoviște, din cauza faptului că cine voia să intre în localitate cu autoturismul era nevoit să rostească o parolă, site-ul realitatea.net a aflat varianta corectă a cuvântului-cheie.

Orașul Târgoviște a fost duminică, 19 mai, o fortăreață. PSD a organizat un miting electoral, iar fosta reședință domnească și capitală a României (1396-1714) a fost pur și simplu închisă pentru cei care nu erau în oraș în acel moment. Polițiștii au format filtre și nu le-au permis oamenilor să intre în Târgoviște cu mașinile decât cu o condiție.

Astfel, singura variantă pentru ca autoturismele să mai poată intra în Târgoviște pe 19 mai, în timpul mitingului PSD, a fost rostirea unei parole. Cei mai mulți oameni au picat acest "test".

Mai multe variante de parole au circulat în presă în ultimele 24 de ore, dar site-ul realitatea.net a obținut informația corectă, apelând atât la surse din Poliția Târgoviște, cât și la surse din PSD Târgoviște: este vorba despre cuvântul "EUROPA".

 .Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Lasati jandarmii ,judecatorii si grefierii sa își facă datoria
22 May 10:35
Ei vedeti dle Jonneil,si capra si varza numai lupul le poate apăra.Dreptul meu nu trebuie sa lezeze dreptul lui Costică,că in common law law se „ spune ce tie nu-ți place,altuia nu-i face”.Daca legea a impternicit pe jandarmi sa dirijeze circulatia si pe judcătorii cu privirea fixă si zâmbet sfios sa dea 10 ani de puscărie,ei ,hastagii nu au drept la violenta.Supărati voi pe jandarmi,ca o sa lase presedintele meu să fie părta doar de SPP.
Răspunde
0 0
johnneil
22 May 09:29
Si LIBERA CIRCULATIE unde este in aceasta situatiune?
Răspunde
0 0
Basil
22 May 07:04
Parola a fost "muiepsd".
Răspunde
0 0
Jandarmi,apărati drptul constitușional si la sati hastagii sa plânga
22 May 05:59
Vedeti doamna Romanul,cum trăim in democrație ?Eu am dreptul l exprimare,dv aveti dreptul la exprimare,PSD are dreptul la exprimare.Incălcarea acestui drept este o faptă urâtă , dar sustinuta ,ocolit ,de dv.Eu zic asa,nimeni nu trebuia sa asculte ,daca nu vrea,ce spune dl Dragnea,dar ca sa vii cu spărgătorii de mitinguri,ca spărgătorii de greva alta data,mi se pare oribil si eu plătesc jandarmii să facă viabil dreptul din CEDO,de a-mi exprima ,public,opinii,chair impotriva hastagilor si impotriva Comisiei de la Venetia cu sediul la Bruxelles.Daca mă combateți nu folosit logica absurdului,referiti-vă la lege ,daca se poate :„De unde rezulta dreptul hastagilor de a boicota exprimarea opiniilor politice?”
Răspunde
0 0
Împiedicarea dreptului la exprimare,este crima impotriva democrației
22 May 05:57
Vedeti doamna Amalia,cum trăim in democrație ?Eu am dreptul l exprimare,dv aveti dreptul la exprimare,PSD are dreptul la exprimare.Incălcarea acestui drept este o faptă urâtă , dar sustinuta ,ocolit ,de dv.Eu zic asa,nimeni nu trebuia sa asculte ,daca nu vrea,ce spune dl Dragnea,dar ca sa vii cu spărgătorii de mitinguri,ca spărgătorii de greva alta data,mi se pare oribil si eu plătesc jandarmii să facă viabil dreptul din CEDO,de a-mi exprima ,public,opinii,chair impotriva hastagilor si impotriva Comisiei de la Venetia cu sediul la Bruxelles.Daca mă combateți nu folosit logica absurdului,referiti-vă la lege ,daca se poate :„De unde rezulta dreptul hastagilor de a boicota exprimarea opiniilor politice?”
Răspunde
0 0
Amalia
21 May 21:55
Asta denotă o mare nesiguranță ,sunt disperați !
Răspunde
0 0
Romanul
21 May 21:39
Cu ce drept au blocat intrarea in oras? Asta e abuz de putere. Nu poti bloca un oras ca are loc un miting a lui Dragnea si acoliti. Asta ar trebui sa se autosesizeze forurile competente. Asta daca nu sunt in aceeasi clica cu ei. E posibil sa fie si un dosar penal ptr cei ce au organizat asta. Dar ca si in cazurile cu gazele de la Bucuresti nu s-a face nimic. Imediat ajungem la dictatura.
Răspunde
0 0
john
21 May 20:33
Parola corecta de acces era MUIE PSD! MUIE PSD!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?