Mihai Şora, ironic: Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?

17 Martie 2019
Mihai Şora, ironic: Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?
Mihai Şora, ironic: Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?

Mihai Şora îi recomandă lui Liviu Dragnea un „corset“ special pentru durerile de spate din cauza cărora liderul PSD va "rata", cel mai probabil, audierea de luni, de la Instanţa Supremă.

"Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate? Dragi prieteni, tocmai am găsit această mândreţe de armură, din fierul cel mai tare şi pielea cea mai fină. Nu mai lipseşte decât calul. (Sau, mă rog, elicopterul.)", scrie, ironic, filosoful, făcând o comparaţie între fuga lui Liviu Dragnea de justiţie şi fuga lui Nicolae Ceauşescu de revoluţionari.

 

Reamintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la spital, acuzând dureri de spate. Medicii îl suspectează de dublă hernie de disc. În prezent, Dragnea este internat într-un spital din Capitală, însă nu se ştie unde anume. Urmează ca medicii să decidă dacă se impune sau nu o intervenție chirurgicală, în perioada imediat următoare.Se întâmplă asta, în condițiile în care Dragnea a fost citat, pentru luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD, între spital şi Înalta CurteSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vlad
18 Mar 07:31
activistul asta comunist are filozofia marxista in sange, asa si-a gasit loc intre Ciupitu si ai lui, se vor neo comunisti vero. Ba bosorog comunist si cu ai tai, bagati-va mintea in cap, proprietatea privata este sfanta.
Răspunde
0 0
Vai,domnule filozof,cum le stiti pe toate !Il iubiți,post mortem ,pe Brucan ?
18 Mar 03:57
La vârsta mea percep că Dl Dragnea este trimis in judecată pentru fapte inexisente ,ca infractiune ,vorbesc,ca mă pricep la drept,nu la filozofie,de o justiție creata de după revoluție,pe când Ceausescu a comis un genocid,ucigând 66.000 de revoluționari,numărati bob cu bob de Brates sau de Brucan,nu stiu sigur care din ei a fost mai ticălos .Dl Sora stie că amândoi aveau dreptate ,la vârste inaintate nu mai stii pre multe si te bagi in toate,ca oamenii retin ultimul gest ,ca fiind carcteristic persoanei.Ce păcat,unde am ajuns cu intelegere filozofică a lumii !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?