Mesaj pentru liderii social-democrați, la Craiova: ”Copiii bolnavi de cancer nu au medicamente!”

12 Aprilie 2019

Un bărbat care face voluntariat pe Secția Oncopediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova a venit la mitingul PSD, care avut loc în centrul Craiovei, pentru a le transmite social democraților faptul că unitatea medicală din Bănie nu mai are medicamente pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

Bărbatul a scris mesajul pe o pancartă, pe care a ridicat-o cât a putut în speranța că cei de pe scenă, când vor coborî, îl vor citi. Nimeni nu a făcut însă acest lucru.

„În Spitalul Nr.1 Craiova, copiii bolnavi de cancer nu au medicamente. Nu s-a oprit nimeni să discute cu mine. Ei ştiu situaţia, nu interesează pe nimeni. Acei copii suferă însă. Și familiile lor”, a spus voluntarul.

Resemnat, acesta a precizat că nici în baza referatelor întocmite de către medici, situația nu se soluționează.

„Medicamentele sunt, de ce nu se aduc? Sunt bani donaţi în conturile spitalului şi nu se folosesc. Au fost medicamente şi nu s-au cumpărat. Banii sunt tot acolo. Se fac referate şi nu se rezolvă nimic şi copiii continuă să nu aibă medicamente. Se descurcă fiecare cum poate. Părinţii sunt în genunchi. Nu au bani, copilul e bolnav. N-au soluţii. Şi atunci apelează la Dumnezeu, la voluntari, la ONG-uri. Am adus medicamente din India, este incredibil! Pe nimeni nu interesează”, a mai spus doljeanul.Despre problema lipsei medicamentelor pentru copiii bolnavi de cancer, internați la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, s-a vorbit de foarte multe ori, şefa secţiei, Polixenia Stancu, semnalând acest lucru.

Paradoxal, pe majoritatea pancartelor susținătorilor prezenți la miting scria „ România merită mai mult: medicamente la fel de bune ca în UE”.

 

Realitateadecraiova.net

 
 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ORWEL 1984
13 Apr 06:15
Nici nu or sa aiba atita timp cit sute de mii de SLUGI primesc pensii si salarii ''speciale'' de peste 4 miliarde de euro !!! Cu infractorii in frunte tara a ajuns un o jungla si cimitir ambulant in care supravietuieste cine e mai rau, mai agresiv, mai sanatos, mai oportunist, mai slugarnic, ..., cei in putere si LA PUTERE nici nu se gindesc la bolnavi, pe care ii vad inutili si mancind din banii lor personali ! Treziti-va oameni buni ca va maninca cancerul ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?