Liviu Dragnea: Preşedintele Klaus Werner Iohannis blochează o dorinţă a peste 3 milioane de români

14 Mai 2018
Dragnea și redefinirea familiei
Dragnea și redefinirea familiei

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, luni, că şeful statului blochează, prin anunţul privind atacarea la CCR a modificărilor la Legea referendumului, o dorinţă a peste trei milioane de români semnatari ai iniţiativei pentru organizarea unei consultări populare pe tema definirii căsătoriei.

"Eu nu am spus în Biroul Permanent Naţional că preşedintele încalcă Constituţia, alţi colegi au spus că încalcă Constituţia, eu nu sunt constituţionalist. Referitor la întrebarea dumneavoastră, eu constat că o iniţiativă, o dorinţă a peste trei milioane de români este blocată de preşedintele României. Practic, preşedintele Klaus Werner Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum. Asta este ceea ce face, de fapt, domnul preşedinte Iohannis dincolo de opţiunile dumnealui, pe care nu le judec. (...) Dar, aici asistăm la o atitudine abuzivă a preşedintelui de a bloca o dorinţă pentru a se organiza un referendum şi românii să spună 'da' sau 'nu' la o întrebare - despre asta este vorba", a afirmat Dragnea, la finalul şedinţei conducerii PSD.

Întrebat dacă mitingul PSD pe tema familiei este amânat sau anulat, liderul social-democraţilor a spus: "Mitingul se va organiza atunci când vom şti care este calendarul, este a zecea oară când o spun".Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dan T
14 May 17:05
3 milioane de romani (sa zicem ca e adevarat) vor ceva; ceilalti 15 milioane nu spun ca sunt de acord cu cei 3 milioane.
Cine are dreptate ? Minoritatea psdista ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?