Klaus Iohannis, întrevedere cu Theresa May. Ce vor discuta

8 Noiembrie 2018
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis va efectua, pe 14 noiembrie, o vizită vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Klaus Iohannis se va întrevedea cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Theresa May.

Redăm mai jos comunicatul Administrației Prezidențiale, remis realitatea.net.

"Vizita oficială a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va efectua, la data de 14 noiembrie a.c., o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.Cu acest prilej, Președintele României va avea o întrevedere cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May. Temele abordate vor viza relația bilaterală, stadiul negocierilor privind Brexit, prioritățile Președinției române a Consiliului Uniunii Europene, cooperarea în sfera securității și apărării, precum și agenda regională. 

Totodată, la invitația Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Președintele României va participa la recepția și dineul organizate cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales"

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?