Jaf armat la o ceasornicărie de lux de pe Champs Elysee

9 Mai 2017
Jaf armat
Jaf armat

O ceasornicărie de lux situată pe celebrul bulevard Champs Elysee din Paris a fost jefuită marţi dimineaţă de către doi indivizi înarmaţi care au sustras de acolo bunuri a căror valoare este estimată la sute de mii de euro, transmite AFP.

Cei doi indivizi înarmaţi cu pistoale au pătruns în magazin la puţin timp după ora 09:00 GMT, iar după ce au terminat jaful au fugit cu un scuter. Potrivit unei surse din poliţie, un angajat al magazinului a încercat să se opună, dar a primit o bâtă în cap.

În luna februarie au fost arestaţi opt bărbaţi bănuiţi că au participat la Paris la un furt de ceasuri de lux în valoare de circa 300.000 de euro.Anul trecut, când a fost consemnat şi spectaculosul jaf asupra vedetei americane Kim Kardashian, în zona pariziană s-au înregistrat 284 de jafuri armate, cifră în scădere cu 29,7% faţă de anul anterior.

Dintre jafurile de acest fel comise de la începutul anului în curs în Franţa, cel mai semnificativ a avut loc la jumătatea lunii ianuarie la Cannes pe bulevardul Croisettes. Un individ în vârstă de circa 30 de ani, care a intrat într-un magazin de bijuterii de lux pretinzând că este un client, a furat bijuterii în valoare de 15 milioane de euro şi a reuşit apoi să fugă.Sursă: Agerpres

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?