Imagini SUPERBE surprinse în munţii României de doi iubitori de drumeţii

1 Decembrie 2014
Foto: Cristina Bucureştean şi Morusca Alin Octavian
Foto: Cristina Bucureştean şi Morusca Alin Octavian

O vulpe extrem de prietenoasă abia aşteaptă ca turiştii să vină la lacul Bucura, din Munţii Retezat.

Poreclită Victoriţa, vulpea a fost fotografiată recent de doi pasionaţi de drumeţii montane, Cristina Bucureştean şi Morusca Alin Octavian, care au plecat zilele trecute într-o tură de toamnă târzie.

Într-o scurtă discuţie cu greatnews.ro, Cristina a spus că fotografiile au fost surprinse duminică, 30 noiembrie, în apropierea lacului Bucura, unde vulpea are vizuina. “Sunt unele dintre multele noastre fotografii din drumeţiile montane. Pentru noi, toate sunt frumoase; reprezintă tot ceea ce iubim mai mult: muntele cu toate minunăţiile pe care ni le oferă”, ne-a spus Cristina.

Bucura este cel mai mare lac glaciar din România. Situat la o altitudine de 2.040 de metri, lacul se întinde pe 8,9 hectare. Lacul se află în căldarea Bucura, sub Vârful Peleaga, cel mai înalt vârf din Retezat (2.509 metri).

Vedem mai multe fotografii, în articolul de la acest link.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?