Gabriel Oprea, mesaj pentru românii din Diaspora

12 Iunie 2019

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru românii din Diaspora. 

Redăm mai jos mesajul complet transmis de Gabriel Oprea pentru românii din Diaspora:

”Dragi români din Diaspora,

Știu că ați plecat din țară pentru a le asigura copiilor dumneavoastră un trai mai bun și mai multe șanse în viață. Știu că nu vă simțiți fericiți și compleți departe de casă. Știu că vă e greu și că întotdeauna România va fi Acasă. Aici vă sunt rădăcinile, parinții, prietenii din copilărie, amintirile, mâncarea cea mai gustoasă, apa cea mai dulce și cerul cel mai senin. Ați lăsat aici o bucatică din ființa dumneavoastră și ați plecat cu dorul de tot ce iubiți.

Vă respect din toată inima pentru curajul dumneavoastră de a lua totul de la capăt pe alte meleaguri, printre străini și vă apreciez sincer pentru că ați reușit să razbateți, să depășiți toate dificultățile.Noi, cei din UNPR, ne iubim țara, așa cum și dumneavoastră, românii din diaspora, o iubiți. Știu că sunteti patrioți și vreți ca România să fie bine, să meargă pe drumul evoluției, vreți ca românii să fie fericiți. Și noi vrem asta.

Mulți dintre dumneavoastră vor să se întoarcă acasă, la un moment dat și e firesc să vă doriți ca aici lucururile să fie așezate, vă doriți legi mai bune, salarii pe măsura muncii, condiții de viață “ca afară”.

Si noi ne-am săturat de instabilitatea de tara, de ignoranța multora dintre politicieni, de slaba lor pregătire, de jocurile politice și de interese, care nu aduc beneficii țării și românilor.

Sunt puțini, prea puțini politicieni care pot spune astăzi că au făcut bine românilor, sunt puțini cei care pot demostra cum au ajutat ei populația, ce beneficii au adus țării, prin participarea lor la guvernare sau din Parlament. Ne numarăm printre cei care chiar au lăsat ceva în urmă, pe unde au trecut. Cei mai mulți dintre români știu asta.

De aceea, venim în fața dumneavoastră cu oameni care și-au slujit țara toată viața, care iubesc pamântul acesta, au sacrificat totul pentru apărarea lui și pentru viitorul copiilor noștri. O echipă nouă, hotărâtă să facă acest proiect să reusescă. Și vă invităm să vă alăturați patrioților din partidul nostru. Putem schimba România în bine, împreună. Știm că așa cum este astăzi, nu se mai poate. Avem dorința și capacitatea de a face această schimbare.

Și avem ceva foarte important în comun: și noi, cei din UNPR, și dumneavoastră, românii din diaspora, ne iubim țara!

Le mulțumesc tuturor celor care, de departe, din țările în care i-a purtat viața, au înțeles acest lucru și ni s-au alăturat. Le mulțumesc pentru că au încredere în noi și în proiectul UNPR. Suntem puternici împreună, vom munci și vom face astfel încât să contăm, să producem schimbarea în bine a României.

Români patrioți sunt peste tot în lume. Noi ne adresăm lor, patrioților români de pe orice meleaguri. Putem, împreună, să aducem progres României. Putem să aducem parinții și copiii din nou împreună, in bunăstare, într-o țară care își protejează cetățenii și le asigură cele mai bune condiții de viață.

Le mulțumesc celor care s-au înscris și celor care continuă să se înscrie în organizația UNPR Diaspora și îi asigur că au făcut o alegere care nu-i va dezamăgi. Putem și vrem să facem multe și am convingerea că vom face. Ne pregătim temeinic pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor, luptăm împreună, românii patrioți din țară și din afara ei și vom reuși!”, a scrie președintele UNPR, pe pagina sa de Facebook. 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ioan
12 Jun 20:42
se pare ca, corabia se scufunda. dupa comportamentul acestui turist ( politician nu poate fi numit). de laudat este spiritul lui de a mai salva ceea ce mai poate fi salvat. argumentele sunt simple si evidente. cum poate un personaj care si-a cladit bunastarea si progresul pe dezastrul natiunii romane , care a fost la butoane si a decis in multe situatii critice soarta romanilor, care a girat deciziile evident nelegale ale grupului infractional, sa vina astazi si sa simuleze aceasta atitudine?????? lupul schimba parul , dar naravul ba. trezeste-te Romania!!!!!!!!
Răspunde
0 0
Paul
12 Jun 19:50
Ești un mare mare dobitoc .sa crezi că putem sa credem aceste cuvinte de la un escroc că tine.
Răspunde
0 0
Acolo e closca sau puii deaur sunt gata
12 Jun 18:09
Măi să fie ,emigratia incepe sa fie interesantă.Si ii flatăm ,emigranti plătiți impozite la voi,aduceti valoarea muncii voastre firmelor străine,ne lasati pensionarii si copii să la plătim asigurările sociaale,si toate aste pentru ca iubiți tara.Acolo se poate trisa,acolo se poate manipula ,acolo se infiltreaza cei ce stiu cum.Deci votați partidul UNPR,stați la coadă până la epuizare,fără un interes material direct,si fără ordin ,doar din dorinta fierbinte de a ajuta tara ci doar ca il vreti pe Laios Orban prim ministru.Măcar nu deveniți ridicoli .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?