Florin Călinescu, reacţie amuzantă despre premoniţia lui Nostradamus de Romania

10 Ianuarie 2019
Florin Călinescu
Florin Călinescu

Guvernul intenţionează să publice un "volum editorial" privind activitatea din 2018. Iniţiativa vine din partea secretarului general al Guvernului, Toni Greblă şi a şefului Comisie de Strategie şi Prognoză, iar de punerea în practică se va ocupa Darius Vâlcov.

Volumul care aduce marile realizări ale Executivului ar urma să fie tipărit în 500 de exemplare şi distribuit către instituții centrale și locale.

Florin Călinescu a avut o reacţie foarte amuzantă când a auzit de această intenţie a Guvernului.

"Domnu’ Viorica, sunt devastat şi devansat la ştirea că e posibilă editarea unui almanah cu realizările Guvernului condus de Livulică. Pe 20/18. Şi cică de treaba asta s-ar ocupa un posibil viitor puşcăriaş, Vâlcov. Adică o să aibă doar coperţi?

PS. Cu ocazia că domnu’ Viorica va fi cea mai tare pe Europa, i-a invitat pe unii la Ateneu. A scris pe carton să vină anu’ trecut pe 8 ianuarie... E inversă lu’ Nostradamus! Sunt dublu devastat...!", a postat Florin Călinescu, făcând referire la faptul că pe invitaţia trimisă de premier pentru concertul de la Ateneul Român, de joi, care marchează debutul Preşedinţiei române la Consiliului UE, e trecută data de 8 ianuarie 2018, şi nu 2019.Citiţi:

Florin Călinescu, veste incredibilă în penultima zi a anului. Cum vrea să schimbe macazul


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?