Dezvăluirea uimitoare a Gabrielei Firea despre iubita lui Dragnea, Irina Alexandra Tănase

12 Martie 2018
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei Gabriela Firea are numai cuvinte bune pentru iubita lui Liviu Dragnea Irina Alexandra Tănase. ”Este o o tânără are cred că este de viitor”, a spus Firea, care a dezvăluit că membrii PSD o cunosc de mai multă vreme pe tânără.

”Este o tânără care cred că este de viitor, în sensul că este extrem de preocupata ca lucrurile să meargă în direcția bună”, a spus Gabriela Firea despre iubita președintelui PSD Liviu Dragnea.

”Am văzut din titlurile dumneavoastră că pentru presă a fost o surpriză. Noi ne-am mai întâlnit la evenimente private, ne cunoșteam. Știu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile și umanitare”, a spus Firea.

Irina Alexandra Tănase a fost la congresul PSD și s-a așezat în primul rând, alături de ceilalți membri din conducerea PSD și aproape de președintele Liviu Dragnea, care a și salutat-o când a ajuns și el, în momentul în care a început Congresul. Relația lor e asumată.

Dragnea a recunoscut că anul acesta este posibil să se căsătorească cu iubita lui, cu 30 de ani mai tânără și fostă consilieră la Ministerul Dezvoltării până în 2016.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?