Dăncilă îi aruncă mănușa lui Iohannis: Când luați o pauză de la Guvern vă aștept la o dezbatere

6 Noiembrie 2019
Dancila
Dancila
Dancila Viorica Dăncilă

,,Domnule Iohannis, când luați o pauză de la ședințele de Guvern în care nu puneți în transparență ordinea de zi, precum și de la declarații politice de la tribunele ministerelor care vor organiza alegerile în câteva zile, vă aștept la o dezbatere'', a scris Dăncilă pe Facebook.

,, Nu trebuie să duceți miniștrii de mână în fiecare dimineață la Palatul Victoria, ci să veniți să explicați românilor ce ați făcut în 5 ani de mandat și ce îi așteaptă, concret, cu Guvernul dumneavoastră în funcție. România așteaptă această dezbatere. Aveți curaj, domnule Iohannis!'', mai scrie Dăncilă pe Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Veorico,
06 Nov 17:46
tu n-ai treaba pe-acasa, pe la Videle? Ai facut zacusca? Varza ai pus-o la murat? Umbli ca.... prin Bucuresti in loc sa-ti vezi de treaba! Ei, lasa, ca de luni treci pe linia moarta. Poti sa mergi sa-l vizitezi pe Liviu si sa-ti ceri iertare ca ai muscat mana care te-a hranit; vezi filmul "Columna".
Răspunde
0 0
cotoi
06 Nov 16:14
Dupa prezidentiale , ia o pauza si poate are vreme si de tine , dar o sa fie prea tirziu .
Răspunde
0 0
johnneil
06 Nov 15:51
Cucoanaaaa! Nu ai inteles?
Ii este rusine de rusinea ta. Daca ar avea loc o astfel de dezbatere ai fi pe undeva pe sub masa. Acest om este un gentil. Nu vrea sa va denigreze in ultimul hal. Tu nu sti bine limba romana. Nu ai auzit de Subiect. De Predicat.
Răspunde
0 0
radu
06 Nov 15:37
Ce sa dezbata biata, Viorica? Mai bine ar fi sa se aplece pe lecturile obligatorii din clasa a cincea. S-o ia usor, dupa puterile ei, cu Creanga, apoi cu Petre Ispirescu, cu Charles Perot. Cand le va dovedi, ar putea sa indrazneasca un pas catre clasicii romani. Dupa ce ii va intelege si pe aceastia, ar putea sa indrazneasca sa deschida gura. Abia dupa ce se va convinge ca o face bine, ar putea sa indrazneazca sa viseze la o dezbatere.
Răspunde
0 0
Cornel
06 Nov 14:14
Între un escroc cu 6 case si o proastă ce să votezi?
Răspunde
0 0
Romeo
06 Nov 13:47
PSD=hotii hotilor,din cartea cartilor.
Răspunde
0 0
Citizen
06 Nov 13:44
Pai daca vrea sa vorbeasca cu tine in limba romana, nu o prea stii, iar engleza nici atat. Deci, de ce ar veni?
Răspunde
0 0
Romeo
06 Nov 13:43
Fire-ar ai dreacu cu dreapta lor cu tot!Sa zica ei de veorica ca e proasta,cand femeia ,saraca e doar idioata!
Răspunde
0 0
Trifan
06 Nov 13:43
PSD inclusiv Dănciĺă ar trebui să o aprecieze mai mult pe Ana Bichal care face parte din elitele profesionale si politice.
Răspunde
0 0
Neală
06 Nov 12:43
Ne-am săturat de președinții de dreapta care de 15 ani conduc Romania.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?