Compania de Drumuri, anunț de ultima oră despre centura Bacăului

18 Martie 2019
Razvan Cuc
Razvan Cuc

Compania care realizează lucrările la centura orașului Bacău spune că are suficiente utilaje şi muncitori în şantier, încă de la începerea lucrărilor şi nu a făcut eforturi suplimentare pentru a pregăti vizita ministrului transporturilor Răzvan Cuc.

Compania de Drumuri anunță, într-un comunicat de presă transmis luni, că lucrările pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău continuă. UMB Spedition a reluat în această dimineaţă lucrările întrerupte sâmbătă seara, spun oficialii CNAIR.

"Deoarece în spaţiul public sunt vehiculate în continuare informaţii false privind lipsa mobilizării pe şantierul Variantei Ocolitoare Bacău, ne vedem nevoiţi să precizăm din nou că Spedition UMB are pe acest şantier peste 100 de utilaje, încă din data de 8 martie 2019, când au început lucrările.

Precizăm că Spedition UMB a accelerat procesul de proiectare şi a finalizat proiectul tehnic după doar 3 luni de la semnarea contractului, ceea ce a permis începerea lucrărilor în şantier mai devreme decât era prevăzut în contractul semnat cu CNAIR la sfârşitul anului trecut", se spune în comunicatul de presă.

Până la ora actuală, după doar două săptămâni, progresul fizic al lucrărilor a depăşit 10 procente, anunță CNAIR."Precizăm că la momentul vizitei în şantier a ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, (în data de 15 martie 2019) muncitorii şi utilajele constructorului se aflau la lucru. Printre acestea se numără şi foreze pentru coloane, care necesită un timp mai îndelungat de montare şi de demontare.

În plus, reprezentanţii Regionalei Iaşi a CNAIR, care au monitorizat şantierul şi după încheierea vizitei au raportat că atât utilajele cât şi muncitorii au continuat activitatea la punctele de lucru până sâmbătă seara", mai spun reprezentanții Companiei de drumuri.

În punctul de vedere transmis ministerului, Spedition UMB atrage atenţia că potrivit programului de lucru, activitatea în şantier se desfăşoară de luni până sâmbătă, la toate punctele de lucru stabilite, iar utilajele sunt garate seara în puncte special amenajate pentru a fi păzite pe timpul nopţii.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Moromete
18 Mar 20:35
Plin site-ul de un timp incoace de bolșevici . Oricum au ce au și tot pe centură-i găsești. Auzi acolo s-a muncit în momentul în care a câtat cucul. Uite așa dintr-un moment în altul de ”muncă” în cca 30-40 de ani se termină și centura Bacăului.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?