Au plecat în Anzi să caute rămăşiţele unui avion prăbuşit în 1985. Au ÎNGHEŢAT. Ce au găsit, de fapt

27 Octombrie 2019

Doi bărbaţi au plecat într-o expediţie în Munţii Anzi, cu scopul de a căuta rămăşiţele unui avion prăbuşit acolo în 1985. E vorba de zborul 980 Eastern Airlines.

În principal, vânătorii de senzaţii tari au mers cu speranţa de a găsit cutia neagră a avionului. În urma tragediei de acum 31 de ani, toţi oamenii de la bord au murit.

Conform jurnalului de expediţie al unuia dintre bărbaţi, călătoria lor s-a soldat cu rezultatele scontate. Mai întâi, au dat peste două bucăţi de metal. Au suspectat că fac parte din cutia neagră, dar nu erau siguri. Apoi, au mai găsit şi alte piese ce se potriveau cu primele. Simţeau că se apropie de obiectiv.

Au săpat sub pietre şi, în cele din urmă, au descoperit rola unei casete magnetice, cu tot cu bandă. Au bănuit că ar putea fi de la cutia neagră a avionului. Au plecat din munţi şi au mers la un specialist audio-video. Din păcate pentru ei, banda era distrusă atât de tare încât nu au reuşit să afle dacă era înregistratea unei discuţii a piloţilor sau provenea din bagajul unui călător.

Urmăriţi în GALERIA FOTO ce rămăşiţe au găsit expeditorii!

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Catalin Iohan Popescu
27 Oct 18:22
Bah Gusha, sunteti intr-atat de fomisti ca bagati titluri de genul: ''cod galben - iarna ninge''? De tot kkt-ul
Răspunde
0 0
Robb
27 Oct 17:08
Au ÎNGHETAT cautand aiurea sau datorita dezamagirii ca nu au recuperat mare lucru? Titlul suna de parca ar fi gasit un YETI preistoric in locul cutiei negre....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?