Zone ale corpului pe care nu trebuie să le atingi cu mâna

25 Iunie 2015
Zone ale corpului pe care nu trebuie să le atingi cu mâna
Zone ale corpului pe care nu trebuie să le atingi cu mâna

Corpul tău este foarte important, așa că trebuie să îl tratezi cu atenție. Vezi ce zone nu ar trebui să le atingi niciodată cu mâna.

Mâinile au un rol foarte important în transmiterea germenilor, iar degetele tale sunt contaminate chiar și după ce te speli pe mâini. Dacă nu îți tai unghiile constant, prezența bacteriilor crește, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Nebraska, citați de naturalhealthcareforyou.com. În plus, cei care au unghiile mai mari de 2 mm au mai mulți microbi pe mâini, de aceea este indicat să nu atingi anumite părți ale corpului.

FațaAi nevoie de mâini pentru a te spăla pe față sau a aplica cremă, însă în alte cazuri, ține-le departe de această zonă. Când ai mâinile pline de bacterii și le folosești pentru a-ți atinge fața, îți crești considerabil riscul de îmbolnăvire. Potrivit specialiștilor, degetele conțin uleiuri care îți închid porii și duc la apariția acneei, așa că spală-te întotdeauna înainte să îți atingi fața.

Ochii

Dacă nu porți lentile de contact, nu ai niciun motiv să îți atingi ochii cu mâinile goale, pentru că poți lăsa bacterii în ei. Nu te freca la ochi, dacă ai mâncărimi sau ochii uscați, spală-te înainte pe mâini sau mergi la medic, scrie unica.ro.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?