Ziua şi avaria la Metrorex. Circulaţie îngreunată pe Magistrala 1, din cauza unei uși blocate

6 Noiembrie 2018
Aglomeraţie la metrou - foto de Arhiva
Aglomeraţie la metrou - foto de Arhiva

Haos la metroul Bucureşti şi marţi dimineaţa. De data asta problemele au apărut pe Magistrala 1, după ce ieri circulaţia a fost îngreunată pe Magistrala 3.

Problemele tehnice se ţin lanţ la metroul Bucureşti. Circulaţia a fost îngreunată pe Magistrala 1 şi marţi dimineaţă, trenurile circulând la o distanţă 10-15 minute.

"Din motive tehnice, circulaţia trenurilor pe Magistrala 1 se desfăşoară cu dificultate. Se iau măsuri pentru remedierea problemei", a anunţat dispecera de la Piaţa Victoriei, marţi dimineaţa.

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt: uşa unui tren s-a defectat, iar pasagerii au fost obligaţi să coboare din metrou la staţia Obor.

Și luni circulația metrourilor s-a desfășurat cu dificultate, din cauza unor defecțiuni tehnice pe magistrala 3. Mii de călători, aflați în drum spre serviciu la această oră, au fost anunțați despre probleme de reprezentanții Metrorex.O altă problemă a apărut la sfârşitul lunii octombrie. Din cauza unei defecțiuni la un macaj, a fost blocaj pe magistrala 2, cea mai aglomerată din rețeaua metroului bucureștean.

Mii de oameni au fost puși atunci în situația de a nu ști dacă vor ajunge la timp la serviciu sau la școală.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?