WikiLeaks publică lista de contacte din contul de e-mail al șefului CIA

23 Octombrie 2015

WikiLeaks a publicat încă o serie de documente, între care o listă a contactelor, presupuse a fi fost recuperate din căsuța poștală electronică personală ”spartă” a directorului CIA, John Brennan.

Au fost făcute publice trei fişiere care conţin recomandări datate din 2008 privind Afganistanul şi Pakistanul, adresate Comisiei pentru serviciile de informaţii din Senat, precum şi contacte ale lui Brennan, printre care adrese de e-mail. 

Contactele ar aparține unor profesori universitari, experţi din domeniul privat în materie de apărare şi informaţii secrete, prieteni şi membri ai familiei sale, precum şi unui jurnalist, conform Agerpres

Altele sunt ale unor personaje de rang înalt precum fostul consilier pentru securitate națională Tom Donillon, cu o adresă a cabinetului său de avocatură, sau actuala consilieră pentru securitate națională Susan Rice, cu adresa guvernamentală pe care ea o utiliza în 2008, când făcea parte din echipa de tranziție a președintelui Barack Obama.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?