"Vreau să mor!" - mesajul emoţionant al unei fetiţe de opt ani. Motivul e dureros

6 Februarie 2018
"Vreau să mor!" - mesajul emoţionant al unei fetiţe de opt ani. Motivul e dureros
"Vreau să mor!" - mesajul emoţionant al unei fetiţe de opt ani. Motivul e dureros
"Vreau să mor!" - mesajul emoţionant al unei fetiţe de opt ani. Motivul e dureros "Vreau să mor!" - mesajul emoţionant al unei fetiţe de opt ani. Motivul e dureros "Vreau să mor!" - mesajul emoţionant al unei fetiţe de opt ani. Motivul e dureros

O fetiţă de opt ani a impresionat o lume întreagă cu scrisoarea sa în care povesteşte la ce agresiuni este supusă zilnic la şcoală. "Vreau să mor", spune micuţa.

Naomi O’Neill, mamă a doi copii, a fost şocată când a descoperit acest bileţel la capătul patului lui Millie, fiica sa cea mare. Micuţa a fost agresată de colegi săptămâni la rând.

"Niciun copil din lume nu ar trebui să se simtă cum mă simt eu când sunt agresată. Mă întristează, mă simt ciudată, neimportantă, furioasă, proastă şi rănită. Mai sunt şi altele, dar nu vreau să le scriu aici. Vă rog ajutaţi-mă să opresc aceste agresiuni", e apelul disperat al fetei.

"Vreau să mor", mai scrie Millie în bilet.

Mama a ales să facă public mesajul fiicei ei pentru a atrage atenţia asupra acestei probleme care există în toate şcolile din lume.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?