Nu mai distribuiţi acest mesaj pe Facebook! Este o păcăleală

17 Mai 2018
Vouchere Sephora 
Vouchere Sephora 

Vouchere Sephora. O nouă escrocherie pe Facebook: înşelăciune cu vouchere în numele Sephora, în valoare de 500 euro pentru achiziţionarea de produse cosmetice la preţ de 1 euro.

Vouchere Sephora. Utilizatorilor Facebook li se promit vouchere în valoare de 500 de euro, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului.

(w500) Vouchere S

Vouchere SephoraMesajul Sephora după această formă de înşelăciune:

Vouchere Sephora. “Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu partici pați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).

Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului”, a transmis Sephora pe pagina oficială de Facebook.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?