Voci din PMP cer înființarea unei comisii de anchetă în cazul TAROM

22 Octombrie 2019

Viceliderul deputaților PMP - Petru Movilă a declarat, marți, că a depus, la Biroul Permanent, o solicitare pentru înființarea unei comisii de anchetă în cazul TAROM, pentru a clarifica dacă a fost vorba despre un joc politic. Solicitarea a fost semnată și de membri ai PNL și USR, anunță MEDIAFAX.

„La inițiativa PMP, a fost depusă, la Biroul Permanent, o solicitare pentru înființarea comisiei de anchetă legată de evenimentele de la TAROM. Solicitarea este susținută prin semnături și de colegi parlamentari de la PNL și USR. Am solicitat acest lucru pentru a clarifica ceea ce s-a întâmplat în compania TAROM sau în jurul acesteia, pe disputa de afirmații dintre ministrul Răzvan Cuc și doamna președinte al Consiliului de administrație Mezei”.

Comsia urmărește două lucruri, acela de a clarifica dacă ministrul Cuc și Mezei au făcut jocuri politice în scopul ca parlamentarii să nu ajungă la moțiunea de cenzură, iar al doilea, să vedem cum este afectată compania TAROM, pentru că nu aduce decât prejudicii de încredere, de imagine, și costuri economice în funcționarea companiei.”, a spus Petru Movilă

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?