VIDEO Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic la Suceava

4 Mai 2019

Ministrul Învățământului a participat la premierea câştigătorilor Olimpiadei Naţionale de Informatică. Discursul ei susținut în fața elevilor a fost întrerupt cu aplauze după aproape fiecare frază, după cum se vede într-un clip publicat pe Youtube.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a participat vineri seara, la Suceava, la festivitatea de premiere a câştigătorilor Olimpiadei Naţionale de Informatică.

Discursul ei susținut în fața elevilor a fost întrerupt cu aplauze după aproape fiecare frază, după cum se vede într-un clip publicat pe Youtube.

″După evenimentul din seara aceasta am o stare a bucuriei. Suntem chiar sub semnul lui Gaudeamus. Asta înseamnă să ne bucurăm de ce-au făcut copiii aceştia minunaţi. Fără îndoială că mi-aş dori ca ei să rămână în ţară, dacă s-ar putea, pentru că într-adevăr performanţele pe care ei le-au atins şi le-au dovedit cu acest prilej ne arată că ne dorim să nu mai plece, să-i sprijinim aici, să-şi dezvolte o carieră cu performanţele de care sunt în stare într-o universitate″⁣, a spus Andronescu, potrivit Agerpres.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?