Videanu: Unii lideri ai PSD iau la mişto Coaliţia

29 Septembrie 2009
Foto. NewsIn
Foto. NewsIn
Prim vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, a declarat că s-a ajuns la situaţia actuală, în care Coaliţia riscă să se rupă, din cauza membrilor PSD, care acuma sunt majoritari în partid şi care la începutul Coaliţiei se opuneau acesteia. Videanu i-a dat exemplu pe Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea şi Marian vanghelie, care au luat "la mişto" Coaliţia de guvernare.

"Din PSD, la momentul înfiinţării Coaliţiei 70% au dorit-o, 30% n-au dorit-o. În PD-L au dorit-o 100%, iar în momentul de faţă s-a ajuns ca în interiorul PSD-ului, mai mult de jumătate să nu dorească această Coaliţie. PD-L a rămas consecvent angajamentului pe care l-a făcut. PD-L până în luna iulie n-a scos un cuvânt, în condiţiile în care lideri ai PSD au atacat şi pe primul ministru şi PD-L. Domnul Hrebenciuc, domnul Vanghelie, domnul Dragnea - scuzaţi-mi termenul - iau la mişto această Coaliţie", a declarat liderul PD-L, la Realitatea TV.

Ministrul Economiei a precizat că ceea ce desparte cele două partide este lipsa de încredere.

"Ceea ce ne desparte în momentul de faţă - şi am să fiu foarte sincer - este lipsa de încredere, care s-a cultivat pas cu pas prin câteva acţiuni individuale. Şi uitaţi că am ajuns într-o situaţie care s-a accentuat odată cu începerea campaniei electorale. Este o lipsă de încredere reciprocă", a apreciat ministrul Economiei.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?