Vicepreședintele Comisiei Europene critică din nou situaţia din România

9 Ianuarie 2019
Jyrki Katainen
Jyrki Katainen

Uniunea Europeană se confruntă cu o serie de provocări, printre care se numără problemele privind statul de drept în România, Ungaria şi Polonia, a afirmat miercuri Jyrki Katainen, vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisar pentru Creştere economică, Locuri de muncă, Investiţii şi Concurenţă.

După prima şedinţă a Comisiei Europene desfăşurată anul acesta, Jyrki Katainen a afirmat că Uniunea Europeană se confruntă cu o serie de provocări şi probleme, relatează Mediafax.

Katainen a menţionat în primul rând cazul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit), programată pe 29 martie.

"Dar sunt şi evoluţiile privind statul de drept în Polonia şi Ungaria, din nefericire acum şi în România", a precizat Jyrki Katainen, citat de agenţia de presă austriacă APA şi de site-ul de ştiri TT.com.

Referindu-se la alte provocări, vicepreşedintele Comisiei Europene a menţionat atitudinea Rusiei, conflictul din estul Ucrainei şi criza comercială dintre Statele Unite şi China.Jyrki Katainen a lăudat situaţia investiţiilor în Uniunea Europeană, precizând că s-a atins nivelul de 371,2 miliarde de euro.

Sursa: hotnews.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Săriti la atac,domnule ministru,lăsati puscăriile să geama,e deliciul hastagilor si al UE !
10 Jan 09:39
Are dreptate dl Jirky/ ce neam o fi /,cum să vorbesti in Roamnia de „stat de drept”,când dl Ponta a implementat securisti in toate organele de decizie si justitie,cum insământeaza elvetienii mucegaiul in cascavalul de Zimenthal?.Dar cum propaganda ramana e pe sloganuri,omul nu stie ca amnistia e dorita sa faca repartiile la atrocitțile statului de drept,ca protocoale secrete subordonau justitia,si dl ministru spune americanilor ca vrem amnistie ca sa depopulam puscăriie.Decât sa ne inervăm ,mai bine plecăm din tara,ca si asa e lasata la cheremul neavetit al miseilor,cu interese obscure !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?