Vampirii energetici, pericolul de lângă tine

4 Martie 2014
Vampirii energetici, pericolul de lângă tine
Vampirii energetici, pericolul de lângă tine
FOTO: clickpentrufemei.ro

Te simți din ce în ce mai obosită, fără vlagă, iar dimineața de abia te poți da jos din pat. Poate că pui această moleșeală pe seama stresului sau a odihnei insuficiente, însă te-ai gândit vreodată că de vină pot fi chiar persoanele din jurul tău? Descoperă cine sunt vampirii energetici și cum te poți feri de ei!

Atunci când ne gândim la vampiri ne vin automat în minte acele imagini cu ființe supranaturale, cu dinți ascuțiți și care se hrănesc cu sângele persoanelor nevinovate. Spre deosebire de cei clasici, vampirii energetici, numiți și sociali, se „hrănesc“cu forța zilnică necesară concentrării, cu bunăvoința ta și astfel îți consumă energia în rezolvarea problemelor lor. Învață să-i recunoști și vei avea puterea „să le ții piept“.

Vampirul lipitoareEste acea persoană din anturajul tău care se ține „ca scaiul"de tine. Are mereu are necazuri și caută o persoană căreia să-i povestească prin ce greutăți trece. Dacă nu este în căutarea unei soluții, atunci vrea compasiunea ta, își dorește pe cineva care să-i poarte de grijă. Nu-ți oferă nimic la schimb, dar îți cere totul.

Vampirul victimizării

Are obiceiul de a stârni în jurul lui adevărate drame, în care el joacă mereu rolul victimei. Dă vina pe soartă pentru situația nefastă în care se află, dar nu permite niciodată să fie ajutat, dorind să stârnească mila celor din jurul lui. De îndată ce arăți că-ți pasă de el va avea grijă să fie mereu o victimă neajutorată în ochii tăi.

Vampirul aroganței

Acest tip de vampir se crede atotștiutor. Nu va sta niciodată să-ți asculte argumentele, deoarece el consideră că are întotdeauna dreptate. Vei încerca mereu să-i faci pe plac, dar niciodată nu va fi de ajuns, iar din acest motiv te vei simți secătuită de energie.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
04 Mar 18:52
Numai inchizitia ne mai poate scapa de acest idioti. Si preotul de la Tanacu!
Răspunde
0 -1
ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN
04 Mar 14:21
VIS-A-VIS DE VAMPIRII ENERGETICI EXISTAU DOAR ENIGME DAR ACUM TE POTI DOCUMENTA CAT DE CAT DIN CE A SCRIS SI D-UL PAVEL CORUT SI MAI PUTIN CUNOSCUTUL PARINTE ORTODOX PREOT-CALUGAR ARGATUL !!! DAR CRED CA SUNT DOMENII CARE NU TREBUIE ABORDATE DECAT DE CEI INITIATI SI ILUMINATI SI CU UN GRAD FOARTE MARE DE PREGATIRE SPIRITUALA !!! DAR DACA VA SIMTITI UN PIC SLABITI SI NU VA PUTETI EXPLICA DECE DATI PE CANALUL TRINITAS SI ASCULTATI JUMATATE DE ORA,DATI CU APA SFINTITA SI PUNETI UN PIC DE TAMAIE PE UN OCHI DE LA ARAGAZ OPRIT DUPA CE A FOST APRINS O PERIOADA DE TIMP !!! PURTATI IN PERMANENTA ICONITE LA VOI !!!
Răspunde
2 -1
Tampenii
04 Mar 12:38
Tampenii New-Age, noua religie a semidoctilor !
Răspunde
4 0
vigilante
04 Mar 09:39
bre da voi cum va numiti vampirii ziaristicii sau vampirii realitatii sau vampirii informatici haha
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?