Un raton care s-a cățărat pe un zgârie-nori ține Internetul cu sufletul la gură

13 Iunie 2018
Ratonul s-a cățărat pe un zgârie nori din Minnesota
Ratonul s-a cățărat pe un zgârie nori din Minnesota
Ratonul s-a cățărat pe un zgârie nori din Minnesota Ratonul s-a cățărat pe un zgârie nori din Minnesota Ratonul s-a cățărat pe un zgârie nori din Minnesota

Un raton care a urcat pe o clădire din Minnesota, SUA, a captivat interesul oamenilor din întreaga lume, care speră acum că animalul va supraviețui.

Ratonul a fost văzut inițial ascuns într-o nișă a unei clădiri din St. Paul Minnesota, iar niște muncitori au încercat să îl ajute să coboare, pentru a evita un accident. Animalul s-a speriat însă și a decis să urce pe o clădite apropiată.

În următoarele ore, ratonul s-a cățărat pe peretele exterior al Turnului UBS până la etajul 20, urmărit de localnici, de televiziuni și posturi de radio sau site-uri locale, apoi chiar de către pompierii care au tot încercat, fără succes, să îl prindă.

Fotografiile l-au surprins urcând tacticos pe clădire sau odihnindu-se pe un pervaz, la etajele superioare ale blocului.

Un live stream pus la dispoziție de o televiziune i-a ținut la curent pe oamenii interesați cu aventurile animalului.

Pompierii așteptau animalul pe acoperișul clădirii, cu mâncare și capcane, dar acesta a decis să se oprească.

Ultimele informații spuneau că, după căderea nopții, ratonul erou a coborât până la etajul 14.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?