Ultimul telefon al ui Răzvan Ciobanu înainte de accident. Ce a vorbit și cu cine

2 Mai 2019

Poliţiştii au obţinut primele date din calculatorul maşinii de teren conduse de Răzvan Ciobanu. Expertiza preliminară indică faptul că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, viteza din momentul producerii accidentului.

Poliţiştii au obţinut primele date din calculatorul maşinii de teren conduse de Răzvan Ciobanu. Expertiza preliminară indică faptul că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, viteza din momentul producerii accidentului.

Cu 126 de kilometri pe oră nu e de mirare că maşina condusă de creatorul de modă a rupt mai mulţi copaci.

Toate datele adunate de experţi au fost trimise şi producătorului maşinii de teren, pentru a fi confirmate.

De asemenea, proprietarul maşinii conduse de creatorul de modă a fost audiat în cadrul dosarului penal deschis după moartea vedetei.Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul a condus maşina pe autostradă, din Bucureşti până în Mamaia, unde au ajuns în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică.

Acesta a motivat că i-a dat cheile lui Răzvan Ciobanu să îi conducă maşina pentru că ştia că designerul nu obişnuieşte să consume alcool.

Cei doi au mers la festivalul de muzică electronică din Mamaia Nord, unde au stat câteva ore, iar după miezul nopţii creatorul de modă a plecat cu maşina.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că Răzvan Ciobanu i-a răspuns la telefon duminică şi i-a confirmat că se vor întâlni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
20 May 04:59
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă, soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat si nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui si nu a fost unde sa fie gasit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. I-am contactat prin e-mail, a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?