Au găsit în Triunghiul Bermudelor o navă care a dispărut în urmă cu 90 de ani

23 Aprilie 2018

Un echipaj de pescari a avut parte de o descoperire uluitoare în Triunghiul Bermudelor. Bărbaţii au dat peste o navă ce fusese anunţată dispărută în urmă cu 90 de ani. Galeria Foto.

La început, n-au ştiut ce vapor este. Pescarii au folosit portavocile pentru a încerca să comunice cu cineva de la bordul navei. Nimeni n-a răspuns, aşa că oamenii şi-au luat inima-n dinţi şi au urcat pe punte. Şi-au dat seama că sunt martorii unui miracol. Ei găsiseră vaporul SS Cotopaxi, ce fusese dat dispărut în decembrie 1925.

Au cotrobăit pe tot vaporul, dar n-au găsit nici urmă de oameni. Arăta ca o navă abandonată de zeci de ani. Au identificat, totuşi, jurnalul de bord al căpitanului. Au aflat că vaporul aparţinea companiei Clinchfield Navigation Company, ce deţinea colosul SS Cotopaxi în anii 20, dar n-au reuşit să descifreze misterul dispariţiei şi al reapariţiei.

Nava descoperită, veche de 90 de ani, în Galeria Foto.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?