Topul celor mai bune companii aeriene din lume

19 Iunie 2019

Topul a fost făcut ținându-se cont de rentabilitate, feedback-ul pasagerilor, ofertele companiilor și siguranța la bordul aeronavelor.

Compania de cercetare aviatică Skytrax a acordat premiul anual pentru cea mai bună companie aeriană firmei Qatar Airlines, care a surclasat câștigătorul de anul trecut, Singapore Airlines. Premiile anuale sunt anunțate în cadrul Expoziției Aviatice de la Paris și sunt horărâte în urma consultării a peste douăzeci de milioane de pasageri, scrie The Indepedent.
 
Topul a fost făcut ținându-se cont de rentabilitate, feedback-ul pasagerilor, ofertele companiilor și siguranța la bordul aeronavelor.

Pe locul al treilea se află compania japoneză ANA All Nippon Airways, urmată de Cathay Pacific Airways. Emirates ocupă locul cinci.

Directorul executiv de la Qatar Airlines, Akbar Al Baker, a declarat următoarele: „Este un moment mândru pentru compania aeriană, deoarece standardele noastre de inovare și servicii constante au stabilit punctul de referință în industria noastră".

Skytrax a acordat, de asemenea, premii pentru cel mai bun echipaj de cabină, cele mai bune companii aeriene low-cost și premii pentru cele mai curate companii aeriene.Singapore Airlines a ocupat primul loc pentru cel mai bun echipaj de cabină, urmat de Indonezia Garuda și ANA All Nippon Airways.

AirAsia a câștigat premiul cea mai bună companie aeriană low-cost, urmată de operatorul easyJet din Marea Britanie și compania low-cost Norvegian. Ryanair ocupă locul nouă.

Top 10 cele mai bune companii aeriene din lume: 

1.Qatar Airways

2. Singapore Airlines 

3. ANA All Nippon Airways 

4. Cathay Pacific Airways 

5. Emirates 

6. EVA Air 

7. Hainan Airlines 

8. Lufthansa 

9. Thai Airways 

10. Japan Airlines 

Cele mai bune companii low-cost:

1. AirAsia 

2. easyJet 

3. Norwegian 

4. Southwest Airlines 

5. AirAsiaX 

6. Jetstar Airways 

7. WestJet

8.Indigo 

9. Ryanair 

10. EurowingsSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Zoltan
20 Jun 04:56
Domnule autor, in lumea asta nu exista Qatar Airlines. Se numeste Qatar Airways. Ce ati zice daca numele dvs. s-ar scrie incorect?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?